Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yung Lean – “Trip”

Yung Lean heeft de laatste maanden heel wat populariteit bijgekregen. Dat heeft hij vooral te danken aan het succes van “Ginseng Strip 2002” op TikTok, maar de Zweedse cloudrapper is veel meer dan gewoon een hit op deze app. Sinds zijn debuut in 2013 is hij niet meer weg te denken uit de underground hiphopwereld. Na een lange periode van depressies en mentale dieptepunten lijkt het nu de goede kant op te gaan en dat hoor je ook op zijn nieuwste nummer. “Trip” is de eerste single van Yung Leans opkomende album Stardust dat we op 8 april kunnen verwachten.

Op “Trip” horen we misschien wel de snelste flow die we ooit van de Zweed hebben gehoord en dat heeft veel te maken met de beat. Nog steeds een typische Yung Lean sound en nog steeds even zweverig, maar een stuk vlotter dan wat we van hem gewend zijn. De beat klinkt een stuk optimistischer dan op zijn vorige projecten en dat doen de teksten bij momenten ook. We zien de sadboy een andere richting uitgaan voor zijn vijfde album. Minder melancholisch en een stuk vrolijker, wat natuurlijk zeer relatief is bij de Zweed. Het is na “Trip” uitkijken met hoge verwachting naar het vijfde album van Yung Lean.

Facebook / Instagram

 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Dour 2023 (Festivaldag 4): Dansen en daveren

Dour gaat dit weekend zijn laatste dagen in, maar aan een zomerse sfeer en onuitputbare muziekschatten was er op dag vier geen…
InstagramLiveRecensies

ROLLING LOUD 2023 (Festivaldag 2): Dag van het daverende asfalt

De sfeervolle omgeving van Rotterdam Ahoy wordt al voor het middaguur weer gevuld met een menigte van hiphopliefhebbers, klaar voor de tweede…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Skrillex & Bladee - "Real Spring"

Skrillex startte zijn carrière als dubstepproducer, maar ging de laatste jaren steeds meer samenwerken met mensen buiten het genre. Op muziekstreamingdiensten haalde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.