Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Yung Lean – “Trip”

Yung Lean heeft de laatste maanden heel wat populariteit bijgekregen. Dat heeft hij vooral te danken aan het succes van “Ginseng Strip 2002” op TikTok, maar de Zweedse cloudrapper is veel meer dan gewoon een hit op deze app. Sinds zijn debuut in 2013 is hij niet meer weg te denken uit de underground hiphopwereld. Na een lange periode van depressies en mentale dieptepunten lijkt het nu de goede kant op te gaan en dat hoor je ook op zijn nieuwste nummer. “Trip” is de eerste single van Yung Leans opkomende album Stardust dat we op 8 april kunnen verwachten.

Op “Trip” horen we misschien wel de snelste flow die we ooit van de Zweed hebben gehoord en dat heeft veel te maken met de beat. Nog steeds een typische Yung Lean sound en nog steeds even zweverig, maar een stuk vlotter dan wat we van hem gewend zijn. De beat klinkt een stuk optimistischer dan op zijn vorige projecten en dat doen de teksten bij momenten ook. We zien de sadboy een andere richting uitgaan voor zijn vijfde album. Minder melancholisch en een stuk vrolijker, wat natuurlijk zeer relatief is bij de Zweed. Het is na “Trip” uitkijken met hoge verwachting naar het vijfde album van Yung Lean.

Facebook / Instagram

 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Yung Lean - Stardust (★★½): Dubieus met enkele hoogvliegers

De zestienjarige jongen uit Stockholm met de bucket hat die begon te freestylen over coke op dromerige beats, evolueerde naar een van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ciao Lucifer - "Trip"

Het feelgoodnummer van de dag krijg je vandaag van Ciao Lucifer. De groep uit Nederland bestaat uit twee vrienden die vooral plezier…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single jonatan leandoer96 - "Under Heaven"

Jonatan Leandoer is een man met veel gezichten. De meesten zullen de in Minsk geboren Zweed vooral kennen van zijn alterego Yung…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.