Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lexi Jayde – “drunk text me”

Lexi Jayde zal de modale muziekliefhebber nog maar weinig bekend in de oren klinken, maar op TikTok en Instagram is de Amerikaanse tiener al immens populair. Op de populaire videoapp heeft de negentienjarige ruim een half miljoen volgers weten vergaren met haar muzikale content en de tendens is verder stijgende. Eerdere nummers als “newbury park” en “If I Really Love You” vonden snel aansluiting bij het jonge publiek en leverden haar miljoenen clicks op. In november gunde ze haar fans via haar TikTok-kanaal al een preview van “drunk text me” en dat viel met bijna een kwart miljoen likes in de smaak. Twee maanden later is er nu de officiële release en daar zijn ook wij zeer blij mee.

“drunk text me” is een autobiografische popballade die recht uit het gebroken hart van Lexi Jayde komt. Het nummer beschrijft het gevoel van verdriet en ontkenning waar je vaak doorheen gaat bij stukgelopen relaties en waarbij je je afvraagt waarom de persoon van wie je zo hield je pijn deed. Alleen omwille van de inhoud van “drunk text me” treft Lexi Jayde een gevoelige snaar bij menig tiener en dan weet ze het ook nog eens op een erg pure wijze te brengen. De akoestische gitaar geeft het nummer een intiem en breekbaar randje en komt in de knappe productie mooi naar voor. Wie weet wordt “drunk text me” wel de volgende TikTok-hit à la “drivers license” of “deja vu” van Olivia Rodrigo waar jonge meisjes zich in kunnen terugvinden. De kans schatten we in ieder geval redelijk hoog.

Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2040 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lexi Jayde - “hate to be you”

Voor veel tieners zijn TikTok en Instagram de ideale media om zichzelf te promoten als artiest. Soms lukt het en breekt iemand…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.