Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alesso & Katy Perry – “When I’m Gone”

© CPU – Sven Michiels

In 2021 leken er heel wat dingen in hun plooi te vallen, zo vierde de zwarte haarkleur van Katy Perry zijn grote comeback. Fans reageerden laaiend enthousiast omdat ze hoopten dat dit ook haar grote terugkeer zou betekenen, want haar laatste twee albums deden het een pak minder op commercieel en kritisch vlak. Smile bracht in 2020 geen enkele grote hit naar voren en haar populariteit lijkt zijn piek enkele jaren terug reeds bereikt te hebben. In 2021 moesten we het weinig verrassend met minder muziek van de Amerikaanse popster doen, maar haar residentie in Las Vegas brengt daar net voor het nieuwe jaar nog snel verandering in.

Op “When I’m Gone” werkte Katy Perry samen met de Zweedse DJ en producer Alesso, die al ruim boven de drie miljard streams op Spotify alleen al verzilverde. Zijn gevoel voor het maken van hits speelt dan ook in het voordeel van Katy Perry, die met deze gloednieuwe single misschien eindelijk terug een monsterhit kan scoren. Op vlak van productie zit de single degelijk in elkaar en Perry bewijst waarom ze al zo veel nummer één hits achter haar naam heeft staan. “When I’m Gone” is fijne radiopop, die ons gelukkig weet te stemmen door het sterke refrein, maar bevat tegelijk ook weinig verrassende elementen. We zijn benieuwd of dit de grote terugkeer van de hitmachine kan worden.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1820 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wu Qing-Feng & AURORA - "Storm"

Wat we alvast kunnen stellen over deze single is dat het een zeer unieke samenwerking is. De Noorse zangeres AURORA brak in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLETCHER - "girls girls girls"

We hebben er even op moeten wachten, maar FLETCHER is terug met een nieuwe single. Deze maakt deel uit van haar langverwachte…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello - "Chasing Stars" (feat. Alesso & James Bay)

Zelfs met een witte cilinder op zijn hoofd, lijkt Marshmello niet echt van de anonimiteit te kunnen genieten. Hoewel de man daar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.