Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rebecca Black & Slayyyter – “Read My Mind”

Rebecca Black is nog steeds een icoon als we terugkijken naar de beginjaren van YouTube, waar ze met haar legendarische single “Friday” lange tijd de meeste dislikes had. Inmiddels heeft ze haar lot in eigen handen genomen en groeide ze uit tot een nieuw popfenomeentje, dat vooral bij de hyperpopfans op veel steun kan rekenen. Om haar succesvolle jaar af te sluiten krijgen we vandaag nog eens een nieuwe single, waarvoor de popheldin Slayyyter haar opwachting maakt. Zij bracht eerder dit jaar met Troubled Paradise nog een van de beste popalbums van 2021 uit.

Nadat we haar single “Personal” allesbehalve konden smaken, herpakt Rebecca Black zich op “Read My Mind” volledig en krijgen we een sluw in elkaar gestoken popnummer. Het refrein valt dankzij zijn gitaren behoorlijk op en ook Slayyyter weet van aanpakken. Het is overduidelijk dat ze elkaar perfect aanvullen en een prima evenwicht vinden tussen commerciële radiopop en hyperpop. “Read My Mind” toont nog eens dat Rebecca Black al lang niet meer afgeschreven mag worden als YouTube-flop, want ze weet inmiddels hoe je die negativiteit in positiviteit kan omkeren en toffe popsongs kunt maken. Laat je vooral niet door de opvallende artwork afleiden, want “Read My Mind” is wel degelijk een toffe popschijf.

Rebecca Black: Facebook / Instagram
Slayyyter: Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1568 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Slayyyter & Big Freedia - "Stupid Boy"

De Amerikaanse popheldin Slayyyter wist ons dit jaar met haar debuutalbum Troubled Paradise op elk vlak te overtuigen, waardoor we de zeldzame ‘vijf…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single bbno$ – “yoga” (feat. Rebecca Black)

Het succesverhaal van bbno$ is te wijten aan een perfecte timing. In 2019 bracht hij het enorm catchy “Lalala” uit, wat door…
AlbumsRecensies

Slayyyter - Troubled Paradise (★★★★★): Orgelpunt voor de popmuziek

Er was eens een 24-jarige popzangeres die met haar debuutalbum Troubled Paradise niet gewoon een popmonument op de wereld zette, maar het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.