Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Miynt – “Station station”

Al sinds 2015 brengt de veelzijdige Zweedse Miynt steevast singles uit met onheilspellende popsoundscapes en zoemende gitaar. In 2019 bracht de artieste uit Stockholm haar debuutalbum Stay on Your Mind uit. Miynt is een muzikale kameleon door de muziek die ze uitbrengt en schrikt niet terug van zweven tussen verschillende muziekgenres. Voorbij zijn de dagen dat men zich beperkt tot een bepaald geluid of genre.

Miynt weeft wel vaker een omvangrijke collectie liedjes aan elkaar die haar leven, de liefde en het dromen over verschillende ontsnappingen documenteren. Op “Station station” doet de Zweedse niet anders: ze mengt atmosferische lo-fi indie en poprock samen met een slepende gitaarriff tot één consistent geheel. Haar zoete en zwoele vocalen tillen het nummer naar een hoger niveau en maken er een onweerstaanbare late nightjam van. Er is een luchtigheid in haar bezweringen, waardoor luisteraars een gevoel van gewichtloosheid krijgen. Met een riff die de basis legt van het nummer, creëert deze deskundige samenvoeging van instrumenten en zang een etherisch gevulde track die geschikt is voor danszalen die zich in de wolken zelf begeven.

“Station station” dient als voorproefje voor het volgende album dat begin 2022 zal verschijnen.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Whitney - SPARK (★★★★): Vernieuwend en toch vertrouwd

De afgelopen weken stuurde Whitney reeds vijf nummers van hun toekomende album SPARK de wijde wereld in. We konden in die nummers…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single You Me At Six - “No Future? Yeah Right” (feat. Rou Reynolds)

Het vijftal You Me At Six draait al meer dan een decennium mee als vaste waarde in de Britse poprock, maar lijkt…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Big Time Rush - "Honey"

Wie een tiental jaar geleden trouwe Nickelodeonkijker was, zal zich ongetwijfeld Big Time Rush nog wel herinneren. De verhaallijn van de show…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.