Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Miynt – “Station station”

Al sinds 2015 brengt de veelzijdige Zweedse Miynt steevast singles uit met onheilspellende popsoundscapes en zoemende gitaar. In 2019 bracht de artieste uit Stockholm haar debuutalbum Stay on Your Mind uit. Miynt is een muzikale kameleon door de muziek die ze uitbrengt en schrikt niet terug van zweven tussen verschillende muziekgenres. Voorbij zijn de dagen dat men zich beperkt tot een bepaald geluid of genre.

Miynt weeft wel vaker een omvangrijke collectie liedjes aan elkaar die haar leven, de liefde en het dromen over verschillende ontsnappingen documenteren. Op “Station station” doet de Zweedse niet anders: ze mengt atmosferische lo-fi indie en poprock samen met een slepende gitaarriff tot één consistent geheel. Haar zoete en zwoele vocalen tillen het nummer naar een hoger niveau en maken er een onweerstaanbare late nightjam van. Er is een luchtigheid in haar bezweringen, waardoor luisteraars een gevoel van gewichtloosheid krijgen. Met een riff die de basis legt van het nummer, creëert deze deskundige samenvoeging van instrumenten en zang een etherisch gevulde track die geschikt is voor danszalen die zich in de wolken zelf begeven.

“Station station” dient als voorproefje voor het volgende album dat begin 2022 zal verschijnen.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Beach Bunny - "Fire Escape"

Twee jaar geleden had Beach Bunny haar bekendheid nog te danken aan TikTok, maar daar teren deze Amerikanen ondertussen niet meer op….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Deaf Havana - “Going Clear”

Het was al van voor de eerste lockdown geleden dat we nog nieuw studiomateriaal kregen van Deaf Havana, en dat bleek vorig…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single White Lies - "Am I Really Going To Die"

“As I Try Not To Fall Apart”, “I Don’t Want To Go To Mars” en nu deze “Am I Really Going To…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.