Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bad Nerves – “Don’t Stop”

© Theo McInnes

Snoeiharde, no-nonsense en toch catchy punk, dat was wat Bad Nerves ons op hun debuut in 2020 serveerde. De band uit Londen wist toen heel wat zieltjes te veroveren met een heerlijke plaat vol anthems die we met de nodige pinten in de hand nog steeds met plezier beluisteren. Bad Nerves kon door de pandemie hun livereputatie niet volledig uitbouwen, maar opgeven zit er bij de band niet in en dus krijgen we op de valreep van 2021 nog een nieuwe single uit de hoed getoverd. “Don’t Stop” toont dat ze hier zijn om te blijven.

Iets meer dan anderhalve minuut knalt Bad Nerves ons oorkanaal binnen. Al meteen zitten we met een verschroeiend tempo opgescheept en dat lijkt ook niet te minderen. We horen strakke riffs, een catchy refrein dat blijft hangen en natuurlijk de intensiteit van een strakke rubberen elastiek. Ook deze “Don’t Stop” wordt ongetwijfeld een knaller live, want de groep laat ons verlangen naar bezwete lichamen die terug met elkaar in contact komen en een stinkende biergeur in het haar de dag na de show. Allemaal heel punk en zonder veel gêne en zo hebben we het graag. De band zou aan een nieuwe plaat aan het werken zijn, we kunnen alvast niet wachten.

Facebook / InstagramWebsite

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

3468 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Olmen 2022 (Festivaldag 2): Familiefestival met een scherp randje

Rock Olmen 2022 was een festival waar jong en oud zich verenigden. Nog zo eentje waarbij je geen lening bij de bank…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Benz Pharaoh - "Don't Stop"

Al wie vertrouwd is met het Antwerpse hiphoplandschap heeft waarschijnlijk al wel eens de naam van Benz Pharaoh horen vallen. De trotse…
AlbumsRecensies

Bad Nerves - Bad Nerves (★★★★): Onuitgegeven mix van zenuwslopende genres

Er is tegenwoordig onmetelijk veel (sociale) media om je als band bekend te maken aan de wereld. Een band die alles mooi…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.