FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The National eerste headliner voor gloednieuw festival ‘Live is Live’ in Zeebrugge

© CPU – Jan Van Hecke

Op 17, 18 en 19 juni slaat een gloednieuw festival zijn tenten op aan het strand van Zeebrugge. De organisatie kondigt het festival aan als de beste live experience in een unieke setting voor een concertreeks, waarbij het comfort van zowel de artiest als de bezoeker centraal staat: ‘You all get the best’. Met een eerste naam weet organisatie FKP Scorpio alvast uit te pakken met The National op vrijdag 17 juni, een naam die in België op heel wat enthousiasme kan rekenen. Samen met The National komen er nog vier namen bij op de vrijdag.

Met Live is Live wil concertorganisator FKP Scorpio België de lat net iets hoger leggen, maar ook terugkeren naar de basis. Muziek. Live ervaring. Alle voordelen van een outdoor show gecombineerd met het comfort van een moderne concertzaal. Zelfs zitplaatsen behoren tot de optie, want er zal ook een tribune aanwezig zijn. Op die manier wordt Live is Live niet zomaar een festival, maar een echte belevenis. Eén podium, echte shows en dus geen festivalsets en van in de late middag tot middernacht genieten van de beste live muziek. De catering op het strand wordt trouwens samen met het team van Best Kept Secret voorzien en dus weet je dat het niet slecht kan zijn.

Tickets voor Live is Live zijn verkrijgbaar vanaf 69 euro en zijn te koop vanaf zaterdag 11 december om 10:00 via www.liveislive.be. Live is Live biedt aparte upgrades voor wie dat wenst. Frontstage, voor wie de show vanop de eerste rij wil meemaken. Of een Sea View Seat waar je vanaf je eigen plek op een comfortabele tribune de show kan bekijken. Upgrades kunnen later gekocht worden of  ter plekke op de dag zelf. Hoewel Live is Live een concertreeks is, zullen er enkel dagtickets verkocht worden.

3471 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Complete Mountain Almanac - "May"

Ongeveer vijftien jaar geleden kwamen de Noorse singer-songwriter Rebekka Karijord en de Amerikaanse poëet en danseres Jessica Dessner elkaar tegen en een…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The National - "Weird Goodbyes" (feat. Bon Iver)

Het was van I Am Easy to Find uit 2019 geleden dat The National nog eens met albumgerelateerde muziek op de proppen kwam, maar…
InstagramLiveRecensies

Live /s Live 2022 (Festivaldag 1): Zon, zee en melancholie

Er hangt altijd een spannend sfeertje van anticipatie in de lucht wanneer we voor het eerst een gloednieuw festival betreden. Dat die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.