FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

The National eerste headliner voor gloednieuw festival ‘Live is Live’ in Zeebrugge

© CPU – Jan Van Hecke

Op 17, 18 en 19 juni slaat een gloednieuw festival zijn tenten op aan het strand van Zeebrugge. De organisatie kondigt het festival aan als de beste live experience in een unieke setting voor een concertreeks, waarbij het comfort van zowel de artiest als de bezoeker centraal staat: ‘You all get the best’. Met een eerste naam weet organisatie FKP Scorpio alvast uit te pakken met The National op vrijdag 17 juni, een naam die in België op heel wat enthousiasme kan rekenen. Samen met The National komen er nog vier namen bij op de vrijdag.

Met Live is Live wil concertorganisator FKP Scorpio België de lat net iets hoger leggen, maar ook terugkeren naar de basis. Muziek. Live ervaring. Alle voordelen van een outdoor show gecombineerd met het comfort van een moderne concertzaal. Zelfs zitplaatsen behoren tot de optie, want er zal ook een tribune aanwezig zijn. Op die manier wordt Live is Live niet zomaar een festival, maar een echte belevenis. Eén podium, echte shows en dus geen festivalsets en van in de late middag tot middernacht genieten van de beste live muziek. De catering op het strand wordt trouwens samen met het team van Best Kept Secret voorzien en dus weet je dat het niet slecht kan zijn.

Tickets voor Live is Live zijn verkrijgbaar vanaf 69 euro en zijn te koop vanaf zaterdag 11 december om 10:00 via www.liveislive.be. Live is Live biedt aparte upgrades voor wie dat wenst. Frontstage, voor wie de show vanop de eerste rij wil meemaken. Of een Sea View Seat waar je vanaf je eigen plek op een comfortabele tribune de show kan bekijken. Upgrades kunnen later gekocht worden of  ter plekke op de dag zelf. Hoewel Live is Live een concertreeks is, zullen er enkel dagtickets verkocht worden.

3367 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The National - "Somebody Desperate"

Als er nieuwe muziek van The National verschijnt, dan krijgt ons hart het toch altijd wat warmer. Het laatste wapenfeit van de…
FeaturesUitgelicht

Van tin tot goud - De jubileumplaten van oktober 2021

Ook al brengen we dagelijks verslag uit van de nieuwste muziek die we konden vinden, we verliezen de steeds groter wordende catalogus…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Big Red Machine – How Long Do You Think It’s Gonna Last? (★★★½): Mooi, maar soms iets te veel van het goede

Big Red Machine, het zijproject van Aaron Dessner en Justin Vernon, is terug met een nieuw album. Dessner kreeg oorspronkelijk vooral een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.