Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ed Sheeran & Elton John – “Merry Christmas”

Ed Sheeran en Elton John luidden de feestdagen in met hun nieuwste single “Merry Christmas”. Elton John werkte in augustus nog samen met Dua Lipa. Daar kwam het veelbelovende “Cold Heart” uit voort. Ed Sheeran daarentegen bracht iets meer dan een maand geleden zijn album = (oftewel Equals) uit, maar vandaag dropten de twee supersterren dus “Merry Christmas”, een nummer waarmee ze het iconische “All I Want For Christmas” van de troon willen stoten. Zal hen dat ook lukken?

Het duo weet ons jammer genoeg niet meteen te verrassen. Zowel de tekst als de muziek is vrij gewoon. We horen vooral kerstbelletjes rinkelen. De muziek zelf, inclusief die belletjes, de piano en de klokken, is zoals bij bijna elk ander kerstlied. Daardoor geraken we wel makkelijk in de kerstsfeer. Ook de stem van Ed Sheeran gaat goed samen met die van Elton John. Misschien ligt er in de toekomst nog een samenwerking in het verschiet.

Voor nu is “Merry Christmas” niet het beste wat we gehoord hebben. Het is daarentegen ook niet heel slecht. Toch verwacht je van zulke supersterren dat het een topschijf wordt. Wij geven ze alvast het voordeel van de twijfel.

Facebook / Instagram / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #32

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Ed Sheeran - = (★½): Voor alles een prijs

Als het gaat om popartiesten die in een handomdraai het Koning Boudewijnstadion proberen te vullen, dan heeft Ed Sheeran zich afgelopen weken…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Elton John & Stevie Wonder - "Finish Line"

Eind oktober brengt Elton John zijn alweer 32ste plaat uit, een album dat er zonder de lockdown nooit was gekomen. Elton John…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.