Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ed Sheeran & Elton John – “Merry Christmas”

Ed Sheeran en Elton John luidden de feestdagen in met hun nieuwste single “Merry Christmas”. Elton John werkte in augustus nog samen met Dua Lipa. Daar kwam het veelbelovende “Cold Heart” uit voort. Ed Sheeran daarentegen bracht iets meer dan een maand geleden zijn album = (oftewel Equals) uit, maar vandaag dropten de twee supersterren dus “Merry Christmas”, een nummer waarmee ze het iconische “All I Want For Christmas” van de troon willen stoten. Zal hen dat ook lukken?

Het duo weet ons jammer genoeg niet meteen te verrassen. Zowel de tekst als de muziek is vrij gewoon. We horen vooral kerstbelletjes rinkelen. De muziek zelf, inclusief die belletjes, de piano en de klokken, is zoals bij bijna elk ander kerstlied. Daardoor geraken we wel makkelijk in de kerstsfeer. Ook de stem van Ed Sheeran gaat goed samen met die van Elton John. Misschien ligt er in de toekomst nog een samenwerking in het verschiet.

Voor nu is “Merry Christmas” niet het beste wat we gehoord hebben. Het is daarentegen ook niet heel slecht. Toch verwacht je van zulke supersterren dat het een topschijf wordt. Wij geven ze alvast het voordeel van de twijfel.

Facebook / Instagram / Website 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Camila Cabello - Familia (★★): Weinig inspirerend familiefeest

Ongeveer een maand geleden vierde de Cubaanse Camila Cabello haar 25ste verjaardag en vandaag verlost ze haar fans van het wachten. Familia is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Camila Cabello - “Bam Bam” (feat. Ed Sheeran)

Of je het nu wilt of niet, er bestaat anno 2022 eigenlijk geen enkele manier meer om onder Ed Sheeran uit te…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Eddie Vedder - Earthling (★★★): Te veel bomen in het bos

Er zijn weinig landen waar Eddie Vedder zo op handen wordt gedragen als in België en Nederland. Het is dan ook geen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.