Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Rosie Alena – “Adore Me”

© Holly Whitaker

Voorlopig is Rosie Alena nog redelijk onbekend, maar dat kan niet voor lang meer het geval zijn. De uit Londen afkomstige zangeres liet al eerder enkele singles los op de wereld, maar toch bleef ze altijd onder de radar. Onterecht, want “God’s Garden” en “The Light” zijn zowel tekstueel als muzikaal uniek. Geïnspireerd door Joni Mitchell en Sufjan Stevens, maakt deze singer-songwriter oprechte liedjes, die de luisteraar onmogelijk onberoerd kunnen achterlaten. Haar nummers lopen over van melancholie, waardoor je meteen wordt meegezogen in haar eigen gedachten en leefwereld.

Ook op haar nieuwste single “Adore Me” laat Rosie Alena zich opnieuw van haar beste kant horen. Het is de perfecte soundtrack voor een regenachtige avond gehuld in schemerig kaarslicht. De pijn van haar onlijmbare gebarsten hart, laat ze op een wonderbaarlijke manier doorschijnen in haar stem. Met enkel een piano als begeleiding, zet ze haar woorden nog meer kracht bij. Haar eclectische composities en feeërieke stem doen de meest weemoedige en mistroostige gevoelens in je opborrelen. We kunnen er niet aan ontkomen dat ze op sommige momenten doet denken aan Lana Del Rey, maar toch lijkt alles wat ze zingt net iets oprechter.

“Adore Me” mag je zonder twijfel een meesterwerk noemen. Alles aan dit liedje lijkt te kloppen, wat zorgt voor een memorabel geheel. Dat we in de toekomst nog van Rosie Alena zullen horen, is voor ons alvast een zekerheid.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.