Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jeshi – “Generation”

© Cosmo Webber

De puurheid van Jeshi levert hem steeds meer mooie verwezenlijkingen op. Zijn tweede ep BAD TASTE zat zeer smaakvol in elkaar en vloeide voort uit zijn verleden. Onder meer Celeste en Vegyn schoven vervolgens bij hem aan om samen muziek te maken en het Franse modehuis Chanel gebruikte zijn muziek voor een modeshow. Toch is Jeshi op een of andere miraculeuze wijze nog niet doorgebroken, maar een nieuw project moet daar verandering in brengen.

Zijn kersverse single “Generation” getuigt weer van zijn indrukwekkend intense manier om verhalen te vertellen. Terwijl zijn rapflow redelijk repetitief is, zitten er heel wat mooie metaforen in zijn tekst en haalt hij aan hoe snel kinderen tegenwoordig volwassen moeten worden. Hij baseert zich hiervoor niet alleen op zijn eigen verleden, maar kijkt naar de impact van de maatschappij op zijn vrienden en familie. Jeshi brengt een fijne ruwheid en kracht, die we bij heel wat andere rappers missen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1857 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Celeste - “There Will Come a Day”

Zelfs als Celeste Waite niet aan de haal ging met de titel van BBC Sound of 2020, was de Britse ongetwijfeld doorgebroken….
LiveRecensies

Samhain 2023 (Festivaldag 2): De dood in de ogen

Zoals dat altijd gaat bij festivals, hoefden we maar met onze ogen knipperen en de laatste concerten waren alweer in zicht. Ook…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lauren Auder - "we2assume2many2roles"

De Frans-Britse zangeres Lauren Auder kende haar eerste stappen op SoundCloud en stond bekend voor haar inventieve beats en intrigerende raps. Muzikaal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.