Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charlotte Adigéry & Bolis Pupul – “HAHA”

© CPU – Joost Van Hoey

Dat Charlotte Adigéry zwanger was wisten we al langer, en ondanks dat de artieste onlangs al beviel van een mensenbaby, kijken we toch vooral uit naar 4 maart, want dan ziet haar nieuwe muziekbaby het licht. In afwachting van Topical Dancer plezieren we onszelf voor de zoveelste keer dan maar met haar twee ep’s. Voor wie de beats soms allemaal net iets te veel worden, is er dan weer de meditatietape van ruim zeventien minuten. Vandaag komt Charlotte Adigéry samen met Bolis Pupul, haar partner in crime, nog maar eens verrassend uit de hoek en het is er eentje waar je van moet lachen. Niet glimlachen, maar echt luidop lachen.

‘Guess you had to be there.’ Meer woorden zijn er niet te horen op “HAHA”, want voor de rest krijgen we alleen een lachende Charlotte te horen. ‘Hahahahahahaha’ is dus het overgrote deel van de ‘tekst’ op de nieuwe single van Adigéry en Pupul. Toch zit het goed in elkaar dankzij de sterke muziek die de lach (met spanningsbogen erin) begeleidt. Na verloop van tijd begint het zelfs aanstekelijk te werken, want niet beginnen meelachen is haast onmogelijk na enkele luisterbeurten. Klinkt dit raar en vaag? Guess you have to listen.

“HAHA” zal net als “Thank You” en “Blenda” terug te vinden zijn op Topical Dancer van Charlotte Adigéry en Bolis Pupul, dat verschijnt op 4 maart. Op 23 maart staat het duo in de AB, dus warm je lachspieren alvast op, want als dit lied live gebracht wordt zal er een spontane groepslachsessie van gang gaan.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1159 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bolis Pupul - "Ma Tau Wai Road" (feat. Salah Pupul)

Als de DEEWEE-fabriek op volle toeren draait, kunnen we al bijna zonder aarzeling zeggen dat daar goede producten uit komen. Zeker als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bolis Pupul – “Spicy Crab”

De afgelopen jaren waren op z’n minst gezegd productief voor Bolis Pupul. Samen met Charlotte Adigery mocht hij Topical Dancer overal ter…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bolis Pupul - "Completely Half"

Wie ‘Bolis Pupul’ zegt, zal al gauw geneigd zijn om een tikkeltje luider ook ‘Charlotte Adigéry’ te zeggen, maar zo nu en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.