Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charlotte Adigéry & Bolis Pupul – “Thank You”

© CPU – Joost Van Hoey

DEEWEE heeft sinds afgelopen maandag een nieuwe band onder contract liggen, of toch niet helemaal. Charlotte Adigéry besloot namelijk om de naam van haar muzikale project te veranderen in Charlotte Adigéry & Bolis Pupul. Voor de buitenwereld was dat altijd een soloproject, maar voor de Gentse zangeres zelf maakte ze altijd muziek in duovorm. Muzikant Boris Zeebroek krijgt bij deze dan ook de volledige erkenning binnen de band, waardoor de naam nu eindelijk ook de muziek in zijn totaliteit dekt. Om het begin van dit nieuwe tijdperk te vieren, brengt het duo nu “Thank You” naar buiten. Een nummer waarin Charlotte op creatieve wijze omgaat met negatieve feedback van haar fans.

Met een redelijk minimalistische beat komt de track lekker sfeervol op gang, waarna Charlotte het vooral bij praten houdt in plaats van zingen. Het is pas wanneer de baslijn erbij komt, dat het nummer begint open te bloeien. Er komt alsmaar meer instrumentatie bij kijken, terwijl de Gentse in de refreinen ook begint te zingen. Geleidelijk aan neemt de beat het Soulwax-gewijs helemaal over, waardoor stilzitten geen optie meer is. “Thank You” vloeit over in een perfecte symbiose tussen de zang van Charlotte en de beats van Bolis, en zo komen de talenten van de twee perfect tot hun uiting. Met bijna zes minuten op de teller lijkt de nieuwste creatie van Charlotte Adigéry en Bolis Pupul niet meteen een hapklare brok, maar eenmaal je op afspelen drukt, word je helemaal meegezogen in hun dansbare wereldje.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2048 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bolis Pupul - "Ma Tau Wai Road" (feat. Salah Pupul)

Als de DEEWEE-fabriek op volle toeren draait, kunnen we al bijna zonder aarzeling zeggen dat daar goede producten uit komen. Zeker als…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bolis Pupul – “Spicy Crab”

De afgelopen jaren waren op z’n minst gezegd productief voor Bolis Pupul. Samen met Charlotte Adigery mocht hij Topical Dancer overal ter…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bolis Pupul - "Completely Half"

Wie ‘Bolis Pupul’ zegt, zal al gauw geneigd zijn om een tikkeltje luider ook ‘Charlotte Adigéry’ te zeggen, maar zo nu en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.