Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sen Senra – “Te Va A Ser Mejor”

VEVO DSCVR maakte onlangs hun Artist to Watch lijst voor 2022 bekend en een van de artiesten die daarop prijkt is de Spanjaard Sen Senra. In Spanje doet zijn naam al een tijdje de ronde dankzij nummers als “Ya No Te Hago Falta” en “No Me Sueltes Màs” en stilaan begint ook de rest van Europa helemaal mee te gaan in zijn verhaal. Dit jaar bracht Sen Senra met Corazón Cromado nog een fijn projectje uit, dat een tussendoortje is voor hij volgend jaar met een nieuw album op de proppen komt. 2022 wordt dus een belangrijk jaar voor Sen Senra, maar net voor 2021 ten einde gaat, krijgen we nog het zeer sterke nummer “Te Va A Ser Mejor”.

Dat artiesten als Frank Ocean en Mac Demarco inspiratiebronnen zijn van Sen Senra, hoor je op “Te Va A Ser Mejor” meteen. Zijn zoete stemgeluid wordt namelijk netjes geaccentueerd door een zweverige melodie die makkelijk te behappen is en je even meeneemt naar een rooskleurige wereld. In de instrumentatie van het nummer werd er tevens gewerkt met heel wat geluidseffecten die het geheel zeker in de tweede helft van “Te Va A Ser Mejor” een meer ongepolijst karakter geven. Bij de eerste luisterbeurt is dat nog even wennen, maar “Te Va A Ser Mejor” is wel het type nummer dat bij elke luisterbeurt verder groeit en beter wordt. Sen Senra kan ons met “Te Va A Ser Mejor” overtuigen en lijkt helemaal klaar te zijn voor zijn mogelijke wereldwijde doorbraak in 2022.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2035 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sen Senra - "Aroma"

2022 loopt voorlopig uiterst gesmeerd voor Sen Senra. De in Madrid residerende artiest heeft tijdens de coronapandemie een behoorlijke metamorfose ondergaan op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.