banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nina Kraviz – “This Time”

© Felix Klein

Al vele jaren is de Russische powerhouse dj Nina Kraviz een graag geziene gast in ons landje. Meermaals verblijdde ze haar fans met opzwepende sets in de Fuse, op Tomorrowland of in de Kompass. Nu ze haar naam meer dan gemaakt heeft binnen die wereld, vindt Nina het tijd om de weg open te breken naar het bredere publiek. Eerder dit jaar loste ze het verrassend commercieel klinkende “Skyscrapers” in aanloop naar haar nieuwe album waarop ze het dus duidelijk over een andere muzikale boeg gooit.

Voor de nieuwe single “This Time” liet Nina Kraviz zich naar eigen zeggen sterk inspireren door de sound van Cindy Lauper en de begindagen van Madonna. De intro en bijhorende vocals van de Russische dame zelf katapulteren je in ieder geval recht terug naar de jaren 80. Het nummer moet het in ieder geval hebben van de sfeer die het uitstraalt, want in tegenstelling tot haar remixen en instrumentaal werk, bouwt dit nummer niet op naar de verwachte drop of climax. Nina Kraviz steekt haar ambitie om een rasechte popplaat te maken niet onder stoelen of banken en heeft nu reeds twee aangename singles onder de arm die doen uitkijken naar meer.

Wie Nina Kraviz live het beste wil zien geven van zichzelf, zal nog even geduld moeten uitoefenen gezien er vooralsnog geen sets staan gepland in ons Belgenlandje.

InstagramFacebookTwitter

Dit vind je misschien ook leuk:
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjesUitgelicht

Festivalzomer 2021: Wat gaat er wel en niet door?

De zomer van 2020 viel tegen. Niet alleen was het moeilijker om grote reizen te maken, maar ook in eigen land waren…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Tomorrowland gaat door aan het einde van de zomer

Nadat we gisteren te horen kregen dat Rock Werchter dit jaar niet zal doorgaan, hielden we ons festivalhart met veel schrik vast….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single STONE - "Fuse"

De prestaties van FC Liverpool zijn de laatste weken eerder matig, maar gelukkig heeft STONE geen last van een dipje. Net voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.