Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single King Hannah – “All Being Fine”

© Katie Silvester

Heel veel fijn nieuws voor de fans van King Hannah vandaag, want niet alleen krijgen we met “All Being Fine” een nieuw nummer te horen, het duo kondigde ook zijn debuutplaat aan inclusief een tour met twee tussenstops in België. De band rond Hannah Merrick en Craig Whittle bestaat nog niet zo gek lang, maar wist dankzij de single “Crème Brûlée” in een moeilijk jaar als 2020 wel door te breken. Dat de wereld nu stilletjes aan valt voor de twee, hebben ze alleen maar aan zichzelf te danken. De logische volgende stap is dus een debuutplaat. I’m Not Sorry, I Was Just Being Me verschijnt eind februari en dat moet gevierd worden met nieuwe muziek!

“All Being Fine” duurt drieënhalve minuut en daarvan wordt geen seconde verspild. Op haar nieuwste creatie weet King Hannah een donkere en mysterieuze sfeer te scheppen, die ervoor zorgt dat je al vanaf de eerste seconde met ingehouden adem blijft luisteren. Een herkenbare baslijn breit de boel muzikaal aan elkaar, terwijl Merrick het tekstuele voor haar rekening neemt. Op die manier bundelt het duo op een ijzersterke manier wederom zijn krachten, die je meesleuren in de wonderlijke wereld van King Hannah. Na verloop van tijd wordt het geheel nog wat duisterder door de toevoeging van wat chaotische gitaarflarden die onder je huid kruipen. De band heeft met andere woorden weer een uiterst sfeervol nummer aan het palmares toegevoegd, dat de stijgende populariteit alleen maar ten goede zal komen.

I’m Not Sorry, I Was Just Being Me is vanaf 25 februari 2022 beschikbaar. Met die plaat zakt King Hannah op woensdag 30 maart af naar De Kreun in Kortrijk en op 18 april staat de band in de Antwerpse Trix.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1500 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Phoebe Go - "Hey"

Als jonge tiener maakte Phoebe Go al furore met haar highschoolband Snakadaktal, waarmee ze haar eerste stappen in de muziekindustrie zette. Inmiddels…
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 2): Wispelturige mengelmoes

De tweede dag van Pukkelpop is eigenlijk nog altijd de eerste officiële festivaldag met alle podia open en een stuk meer volk…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Pukkelpop vult affiche aan met Nothing But Thieves, King Hannah, De Staat en 27 anderen!

Nu de festivalzomer officieel van start is gegaan, grijpt ook Pukkelpop zijn kans om de affiche te vervolledigen. Dat gebeurt vandaag met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.