Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sepia – “Cirkels”

Ward Van de Voorde, die sinds 2018 muziek uitbrengt onder de naam Sepia, kondigt zijn debuutalbum Vergeet Mij Niet aan. De 21-jarige rapper uit Sint-Niklaas is al een tijdje naam aan het maken in de Belgische hiphopwereld. Dat avontuur begon in 2018 met de single “Richting”. In 2019 verzorgde Sepia het voorprogramma van de Gentse hiphopgroep Uberdope in het jeugdhuis van Lochristi. Om ons klaar te stomen voor zijn eerste album dropte hij op vrijdag 29 oktober de single “Cirkels”. Het komende album wordt opgedragen aan zijn grootmoeder, die aan dementie lijdt. Op de cover van de single zien we dan ook haar armen afgebeeld. Sepia maakte al eerder een nummer “Voicemail”, dat werd opgedragen aan zijn overleden vriend.

De teksten van Sepia zijn heel persoonlijk en pakkend. Hij rapt over wat zijn leven tekent. Dat is bij de single “Cirkels” niet anders. Zo heeft hij het bijvoorbeeld over het omgaan met de ‘cirkels’ die hij ondervindt in zijn leven. De track eindigt met een imponerende gitaarsolo. Met zijn slimme woordspelingen en betekenisvolle teksten toont de beloftevolle rapper uit het Waasland aan dat hij klaar is voor het grote publiek. In oktober 2020 werd Sepia verkozen tot NRJ Next door radiozender NRJ. Op 4 oktober 2022 staat hij in de Vooruit in Gent voor het voorprogramma van Brihang. Wat is de volgende stap?

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single olsan - "asjeblief" (feat. Brihang)

Al wie uit West-Vlaanderen komt, kent het begrip ‘olsan’ waarschijnlijk wel. Maar buiten een West-Vlaams woord is het ook een hiphopduo dat…
Features

Record Store Day 2022: Tien releases om naar uit te kijken

Op zaterdag 23 april is het weer Record Store Day; de feestdag bij uitstek voor liefhebbers van vinylplaten in al haar facetten….
AlbumsRecensies

Vince Staples - Ramona Park Broke My Heart (★★½): Herkauwen en risico-avers

Het is bijna zomer en dat kan alleen betekenen dat Vince Staples zich klaarmaakt om zijn beste beentje voor te zetten. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.