Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lucy Blue – “First Man On The Moon”

Ruim een jaar geleden stond Lucy Blue nog helemaal nergens, maar ondertussen heeft de Ierse zangeres een aardig parcours kunnen afleggen. Inmiddels woont de beloftevolle zangeres in Londen, waar ze de afgelopen maanden kon samenwerken met heel wat bekende producers en songschrijvers, en dat begint zijn vruchten af te werpen. Haar vorige releases “Pilot” en “Taxi Driver” vonden hun weg naar een aantal grote Britse radiozenders en belangrijke Spotify-afspeellijsten, met als gevolg dat haar fanbase met de dag groter wordt. In de zomer mocht Lucy Blue bovendien Snow Patrol en Kodaline vergezellen als voorprogramma voor een aantal optredens en kon ze op die manier ook op livevlak de nodige ervaring opdoen. Met “First Man On The Moon” neemt Lucy Blue de volgende logische stap in haar hartenveroveringstocht.

“First Man On The Moon” is een zachte popballade, waarin Lucy Blue haar hart lucht en het heeft over eenzaamheid. Na haar verhuis van Dublin naar Londen voelde ze zich verloren in de drukte van de wereldmetropool en dat sentiment weet ze op erg knappe wijze te vatten in de tekst. Muzikaal gezien is de popballade “First Man On The Moon” natuurlijk niets nieuws onder de zon met een simpele pianomelodie, maar de dromerige zang van Lucy Blue maakt het nummer toch nog tot iets magisch. “First Man On The Moon ” is Lucy Blue op haar best: zonder al te veel tierelantijntjes en met haar zeemzoete stemgeluid op de voorgrond.

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2039 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lucy Blue - "Graveyard"

Als er echt talent aanwezig is, dan wordt dat uiteindelijk ook altijd opgemerkt. Vraag dat maar aan de Ierse Lucy Blue, die…
2021Uitgelicht

De Internationale Grote Beren Van Morgen 2021: Een terugblik

Er vergaat geen dag waarop we met Dansende Beren niet over nieuwe muziek schrijven en zo doen we bijna elke dag weer…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lucy Blue - "Pilot"

De ster van de Ierse Lucy Blue begint steeds harder te rijzen en dat is geen wonder. In januari schoven we haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.