Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lucy Blue – “Pilot”

De ster van de Ierse Lucy Blue begint steeds harder te rijzen en dat is geen wonder. In januari schoven we haar al naar voor als ‘Grote Beer van Morgen‘ nadat ze met een debuutsingle en een groot platencontract op onze radar verscheen. In de afgelopen maanden is er heel wat op het pad van Lucy Blue gekomen en bracht ze al een eerste ep uit die positief onthaald werd. Daarnaast maakte ze ook live haar eerste stappen en speelde ze onder meer op Reading & Leeds en in het voorprogramma van bands als Snow Patrol en Kodaline. Vertoeven doet ze ondertussen in Londen, waar ze vlijtig werkt aan nieuw materiaal. “Pilot” is daar het meest recente stukje uit en daarop komt heel het talent van Lucy Blue knap naar voren.

Lucy Blue weet ondanks haar achttien lentes exact waar ze mee bezig is en heeft in haar jonge carrière al een heel verfijnde sound kunnen creëren. De dromerige popballade die “Pilot” is, zet haar enorm fijne stem mooi in de voorgrond. Het nummer gaat over het gevoel echt geen controle meer te hebben over de dingen rond je heen en dat gevoel beschrijft ze heel metaforisch door zich in de plaats van een piloot te stellen. Er zit een bepaalde melancholie in “Pilot” die iets in ons losweekt en die het nummer zo een hoog repeatgehalte geeft. Lucy Blue gaat zeker nog heel wat potten breken in de nabije toekomst als ze even sterke nummers als “Pilot” blijft produceren!

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1395 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lucy Blue - "Your Brother's Friend"

Het was alweer even geleden sinds we nog iets van Lucy Blue hadden gehoord, maar onze Grote Beer van Morgen slaat weer…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Lucy Blue - "See You Later"

Lucy Blue is voor velen nog een onbeschreven blad, maar de grote spelers in de muziekindustrie zijn wel al helemaal weg van…
FeaturesInstagram

De Grote Beren van Morgen 2021: Lucy Blue & David Numwami

Bijna elke dag ontdekken we bij Dansende Beren nieuwe acts die we vanaf dan nauwlettend in de gaten houden. Sommigen maken zulke…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.