Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silk Sonic (Bruno Mars & Anderson .Paak) – “Smokin Out The Window”

Silk Sonic, de samenwerking tussen Anderson .Paak en Bruno Mars, legt beide heren tot dusver geen windeieren. De muzikale bal ging aan het rollen toen Anderson .Paak het voorprogramma van Bruno Mars mocht verzorgen tijdens diens wereldtournee in 2017. Sindsdien werden verschillende ideeën voor nummers heen en weer gemaild tussen beide grootheden, om pas echt concreet te worden tijdens de lockdown. Met hun project Silk Sonic trachten ze terug te keren naar de essentie van soul en funk. Eerder dit jaar kregen we met het lijzige “Leave The Door Open” en het speelsere “Skate” al een voorsmaakje van het album An Evening With Silk Sonic, dat volgende week vrijdag verschijnt.

Een weekje voor die release brengt Silk Sonic nog een derde single uit. “Smokin Out The Window” borduurt eerder voort op de vibe van de eerste single uit de plaat. Dankzij de uitgekiende sound van de drums van Anderson .Paak en de zoetgevooisde stem van Bruno Mars waan je je ook in dit nummer meteen in de hoogdagen van de soul. Dat beide heren het zelf allemaal niet zo serieus nemen, merk je aan de grappige lyrics over een verloren gegane liefde en de bijhorende clip. Muzikaal zit het allemaal prima in elkaar waardoor je de gimmick er graag bij neemt.

We kijken alvast reikhalzend uit naar 12 november, want vanaf dan kunnen we al onze avondjes doorbrengen in het gezelschap van Silk Sonic.

InstagramFacebookTwitterWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NxWorries - "FromHere" (feat. Snoop Dogg & October London)

Hoe zou het nog zijn met Anderson .Paak? De muzikale wind komt al enige tijd niet meer vanuit Oxnard aan de Californische…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NxWorries - "Daydreaming"

Geen zorgen; de zomer is in aantocht en er staat een nieuw album van NxWorries in de steigers. Anderson .Paak en Knxwledge…
AlbumsRecensies

RM - Indigo (★★★½): Een persoonlijke rit vol gedachten

BTS is een groep die we bijna niet meer moeten voorstellen. De Zuid-Koreanen begonnen in 2013 en behoren vandaag tot een van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.