banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silk Sonic (Bruno Mars & Anderson .Paak) – “Skate”

Funk, dat is wat je verwacht als Bruno Mars en Anderson .Paak de handen in elkaar slaan. Bruno Mars is wereldwijd gekend als hitmachine dankzij nummers als “Just The Way You Are”, “Locked Out Of Heaven” en “24K Magic” en ondanks dat Anderson .Paak niet zo gekend is als zijn nieuwe teamgenoot, heeft hij toch al vier langspelers op zijn naam staan. De twee leerden elkaar uitgebreid kennen toen .Paak met Mars meeging op tournee als voorprogramma en binnenkort brengen de twee samen een album (An Evening with Silk Sonic) uit. Daarvan kregen we eerder al “Leave the Door Open” te horen, waarmee er meteen verwachtingen werden gecreëerd.

Met “Skate” worden de hoge verwachtingen dan ook meteen terug ingelost. Er werd ons een zomeranthem beloofd en dat is die nieuwste single misschien nog wel meer dan “Leave the Door Open”. Met een vette knipoog naar de intro van Loveboat trekken Andy en Bruno de track lekker funky op gang met bongo’s, maar eenmaal de single openbreekt, is het hek helemaal van de dam. Er komen vrolijke violen bij kijken en we krijgen dromerige effectjes bij de vleet, waardoor de stemmen van de twee badboys nog zoeter overkomen. Toch blijven ze ook gewoon hun grappige zelve met teksten als ‘you smell better than a barbecue’, waardoor je haast niet anders kan dan je gewoon amuseren met “Skate”. Laat dat album maar komen, want wij hebben er gigantisch veel zin in!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

806 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Silk Sonic (Bruno Mars & Anderson .Paak) - An Evening With Silk Sonic (★★★★): Kunstwerk van een karikatuur

Dat Bruno Mars en Anderson .Paak goedlachse kerels zijn, hadden we op zich nog wel kunnen afleiden aan hun Colgatewitte glimlach. Dat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silk Sonic (Bruno Mars & Anderson .Paak) - "Smokin Out The Window"

Silk Sonic, de samenwerking tussen Anderson .Paak en Bruno Mars, legt beide heren tot dusver geen windeieren. De muzikale bal ging aan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Anderson .Paak - “Fire in the Sky”

De afgelopen tijd zijn we al behoorlijk verwend met de heerlijke funky nummers van Silk Sonic. Ondertussen trakteert Anderson .Paak ons ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.