Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Silk Sonic (Bruno Mars & Anderson .Paak) – “Skate”

Funk, dat is wat je verwacht als Bruno Mars en Anderson .Paak de handen in elkaar slaan. Bruno Mars is wereldwijd gekend als hitmachine dankzij nummers als “Just The Way You Are”, “Locked Out Of Heaven” en “24K Magic” en ondanks dat Anderson .Paak niet zo gekend is als zijn nieuwe teamgenoot, heeft hij toch al vier langspelers op zijn naam staan. De twee leerden elkaar uitgebreid kennen toen .Paak met Mars meeging op tournee als voorprogramma en binnenkort brengen de twee samen een album (An Evening with Silk Sonic) uit. Daarvan kregen we eerder al “Leave the Door Open” te horen, waarmee er meteen verwachtingen werden gecreëerd.

Met “Skate” worden de hoge verwachtingen dan ook meteen terug ingelost. Er werd ons een zomeranthem beloofd en dat is die nieuwste single misschien nog wel meer dan “Leave the Door Open”. Met een vette knipoog naar de intro van Loveboat trekken Andy en Bruno de track lekker funky op gang met bongo’s, maar eenmaal de single openbreekt, is het hek helemaal van de dam. Er komen vrolijke violen bij kijken en we krijgen dromerige effectjes bij de vleet, waardoor de stemmen van de twee badboys nog zoeter overkomen. Toch blijven ze ook gewoon hun grappige zelve met teksten als ‘you smell better than a barbecue’, waardoor je haast niet anders kan dan je gewoon amuseren met “Skate”. Laat dat album maar komen, want wij hebben er gigantisch veel zin in!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

1210 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NxWorries - "FromHere" (feat. Snoop Dogg & October London)

Hoe zou het nog zijn met Anderson .Paak? De muzikale wind komt al enige tijd niet meer vanuit Oxnard aan de Californische…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NxWorries - "Daydreaming"

Geen zorgen; de zomer is in aantocht en er staat een nieuw album van NxWorries in de steigers. Anderson .Paak en Knxwledge…
AlbumsRecensies

RM - Indigo (★★★½): Een persoonlijke rit vol gedachten

BTS is een groep die we bijna niet meer moeten voorstellen. De Zuid-Koreanen begonnen in 2013 en behoren vandaag tot een van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.