banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Like Pacific – “Control My Sanity”

Like Pacific is een Canadese poppunkband die aan hun derde album aan het werken is. Het genre verzamelt niet veel airplay meer op de radio, maar toch is gitaarmuziek nog steeds populair bij heel wat mensen. In 2018 bracht de band met In Spite of Me hun laatste langspeler, die ons enigszins toch op onze honger liet zitten. Het volledige potentieel van Like Pacific is dus tot op heden nog niet volledig benut. Dat zanger Jordan Black over voldoende kwaliteiten beschikt, was al duidelijk. Bijgevolg zit de groeimarge van deze band in de muziek.

“Control My Sanity” is de titelsong van hun komende album en het derde nummer dat prijsgegeven wordt in de aanloop van de release van Control My Sanity. Op de titelsong is wat ons betreft een duidelijke evolutie in de goede richting te horen. Het gaat niet langer om een snel poppunknummer afroepen in drie minuten, maar de muziek is gerijpt. De sound op “Control My Sanity” is volwassener, verfijnder en melodieuzer. De energie en tempowisselingen maken het nummer veel aanstekelijker en zorgen ervoor dat de aandacht niet verslapt. Ook zanger Jordan Black komt nog meer tot zijn recht mede door de vlijmscherpe tekst. Natuurlijk is het niets dat we niet kennen van andere bands in het genre, maar we kunnen het nummer wel smaken.

Control My Sanity verschijnt op 3 december en met de drie nummers die we konden horen is het duidelijk dat Like Pacific gerijpt is qua sound en dat ze zeker stappen vooruit gaan zetten met hun nieuwe album.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Wonder Years – “Threadbare”

Het is nu bijna een jaar geleden dat The Wonder Years voor het laatst nieuwe muziek de wereld instuurde. Daarom was het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me - "Go To Hell" (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Four Year Strong - "Pipe Dream"

De Amerikaanse poppunkband Four Year Strong maakt bekend dat ze een deluxe-album uitbrengen van het eerder uitgebrachte Brain Pain. Dit album verschijnt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.