Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Like Pacific – “Control My Sanity”

Like Pacific is een Canadese poppunkband die aan hun derde album aan het werken is. Het genre verzamelt niet veel airplay meer op de radio, maar toch is gitaarmuziek nog steeds populair bij heel wat mensen. In 2018 bracht de band met In Spite of Me hun laatste langspeler, die ons enigszins toch op onze honger liet zitten. Het volledige potentieel van Like Pacific is dus tot op heden nog niet volledig benut. Dat zanger Jordan Black over voldoende kwaliteiten beschikt, was al duidelijk. Bijgevolg zit de groeimarge van deze band in de muziek.

“Control My Sanity” is de titelsong van hun komende album en het derde nummer dat prijsgegeven wordt in de aanloop van de release van Control My Sanity. Op de titelsong is wat ons betreft een duidelijke evolutie in de goede richting te horen. Het gaat niet langer om een snel poppunknummer afroepen in drie minuten, maar de muziek is gerijpt. De sound op “Control My Sanity” is volwassener, verfijnder en melodieuzer. De energie en tempowisselingen maken het nummer veel aanstekelijker en zorgen ervoor dat de aandacht niet verslapt. Ook zanger Jordan Black komt nog meer tot zijn recht mede door de vlijmscherpe tekst. Natuurlijk is het niets dat we niet kennen van andere bands in het genre, maar we kunnen het nummer wel smaken.

Control My Sanity verschijnt op 3 december en met de drie nummers die we konden horen is het duidelijk dat Like Pacific gerijpt is qua sound en dat ze zeker stappen vooruit gaan zetten met hun nieuwe album.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Wonder Years - "Wyatt's Song (Your Name)"

Na “Oldest Daughter” en “Summer Clothes” volgt met “Wyatt’s Song (your Name)” de derde single uit het aankomende album van The Wonder…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Boskat - "Fake It Till You Make It" (feat. Calya J.)

De Antwerpse Boskat levert stevige poppunk die menig luisteraar omverblaast. Dit knotsgekke duo valt niet enkel op door zijn aanstekelijke nummers, hun…
AlbumsRecensies

Simple Plan - Harder Than It Looks (★★★): Vrolijke poppunk met een donker randje

2022 is het jaar waarin Simple Plans debuut No Pads No Helmets… Just Balls zijn twintigste verjaardag viert. De vijf jonge gasten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.