Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Boskat – “Fake It Till You Make It” (feat. Calya J.)

Boskat

De Antwerpse Boskat levert stevige poppunk die menig luisteraar omverblaast. Dit knotsgekke duo valt niet enkel op door zijn aanstekelijke nummers, hun ludiek gebruik van sociale media krijgt je ook warm. Neem zeker een kijkje op Instagram om de sfeer op te snuiven. Recent vond er wel een personeelswijziging plaats in de band. Fabian Van Doorslaer maakt plaats voor het smaakvolle drumgeweld van de 22-jarige Tibo Polleunis. Met onder meer als het voorprogramma van Zornik in een uitverkochte AB en Trix te hebben gespeeld en met een nieuwe single die zonet het daglicht zag, blijkt Boskat te ontwaken van zijn coronaslaapje. Het duo schakelt hiervoor de hulp in van rapster Calya J.

Stevige riffs en strakke drums – zoals we gewend zijn van de jongemannen – vormen de basis van dit nummer, maar voor het eerst horen we een sterke hiphop-invloed. Zanger en gitarist Vincent waagt zich aan de kunst van het rappen en dat komt geslaagd binnen. Het refrein van “Fake It Till You Make It” komt daarentegen wat flauw over, maar Calya J. zorgt voor een compensatie. Haar pittige vocals weten zonder moeite te overtuigen en komen zeer naturel over. Geen wannabe-soundcloud rapster dus. Deze dame weet duidelijk waar ze mee bezig is. Een scheurende gitaarsolo kan natuurlijk niet ontbreken en die geeft Van Santfoort ons met plezier. Tegen het einde wordt het gaspedaal nog eens stevig ingeduwd en krijgen we een hitsige climax. Live zal dit waarschijnlijk volledig tot zijn recht komen. Met “Fake It Till You Make It” levert Boskat een harde en plezierige single af.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Upchuck - "Boss Up"

Al vier jaar maakt Upchuck furore in de undergroundscene van Atlanta, maar 2022 zou zomaar eens kunnen het jaar zijn dat ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cold Brats - "Cli-Check-Mate"

Punk is helemaal terug, en we krijgen er maar niet genoeg van! De mannen van Cold Brats omarmen de punk(mentaliteit) en steken…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Garden - "Orange County Punk Rock Legend"

In 2011 richtten de Zuid-Californische tweelingbroers Wyatt en Fletcher Shears The Garden op. Ze omschrijven hun muziek als Vada Vada. Deze term,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.