Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Boskat – “Fake It Till You Make It” (feat. Calya J.)

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Boskat – “Fake It Till You Make It” (feat. Calya J.)

Boskat

De Antwerpse Boskat levert stevige poppunk die menig luisteraar omverblaast. Dit knotsgekke duo valt niet enkel op door zijn aanstekelijke nummers, hun ludiek gebruik van sociale media krijgt je ook warm. Neem zeker een kijkje op Instagram om de sfeer op te snuiven. Recent vond er wel een personeelswijziging plaats in de band. Fabian Van Doorslaer maakt plaats voor het smaakvolle drumgeweld van de 22-jarige Tibo Polleunis. Met onder meer als het voorprogramma van Zornik in een uitverkochte AB en Trix te hebben gespeeld en met een nieuwe single die zonet het daglicht zag, blijkt Boskat te ontwaken van zijn coronaslaapje. Het duo schakelt hiervoor de hulp in van rapster Calya J.

Stevige riffs en strakke drums – zoals we gewend zijn van de jongemannen – vormen de basis van dit nummer, maar voor het eerst horen we een sterke hiphop-invloed. Zanger en gitarist Vincent waagt zich aan de kunst van het rappen en dat komt geslaagd binnen. Het refrein van “Fake It Till You Make It” komt daarentegen wat flauw over, maar Calya J. zorgt voor een compensatie. Haar pittige vocals weten zonder moeite te overtuigen en komen zeer naturel over. Geen wannabe-soundcloud rapster dus. Deze dame weet duidelijk waar ze mee bezig is. Een scheurende gitaarsolo kan natuurlijk niet ontbreken en die geeft Van Santfoort ons met plezier. Tegen het einde wordt het gaspedaal nog eens stevig ingeduwd en krijgen we een hitsige climax. Live zal dit waarschijnlijk volledig tot zijn recht komen. Met “Fake It Till You Make It” levert Boskat een harde en plezierige single af.

Instagram / Facebook

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ShitKid - "Dirty Guy"

De Zweedse Åsa Söderqvis kennen we beter onder haar nom de plume ShitKid. Deze week bezorgde de singer-songwriter ons een nieuwe single…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single STEVE - "Static"

De afgelopen maand opende STEVE nog voor Captain Kaiser in een volgepakte Trix Club, vandaag pakt het drietal uit met een snoeihard vervolg…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Unschooling - New World Artifacts (★★½): Flipperkastsyndroom speelt parten

Toen we de bio van de Normandische band Unschooling voor het eerst lazen, stond het water vrijwel meteen in onze mond. Het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.