Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bastille – “No Bad Days”

© CPU – Toon Miermans

Het lijkt erop dan Dan Smith heel positief in het leven staat dezer dagen. De nieuwste single van Bastille kreeg dan ook de titel “No Bad Days” en positiever kan het eigenlijk niet. Het nummer komt er nadat we eerder al heel wat op zich staande singles van de groep kregen met “Distorted Light Beam”, “Thelma + Louise” en “Give Me the Future” en nu krijgen we ook eindelijk nieuws over een album. Die plaat krijgt met Give Me the Future de naam van een eerdere single en zal op 4 februari verschijnen. Het lijkt erop dat het weer een wisselvallig album wordt.

“No Bad Days” is een heel rustig liedje geworden waarbij instrumenten tot een minimum worden gehouden. De vocals van Dan Smith zorgen voor een commerciële touch en eigenlijk valt er bitter weinig te beleven bij “No Bad Days”. Bij het horen van zo’n titel verwachten we een feelgoodsong van jewelste, maar eigenlijk is het vooral een trage popsong zonder veel inhoud. Toch is de single niet superslecht, maar het passeert gewoon en dan weet je dat het ook weinig memorabel is. Met een piano en wat effecten op de vocals probeert de band nog iets unieks te steken in de song, maar echt omverblazen doet het ons niet.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

3485 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Bastille @ Vorst Nationaal: Popshow volgens het boekje

Bijna tien jaar na hun doorbraak met megahit “Pompeii”, vier albums en vele festivals later, lijkt de ster van Dan Smith en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bastille - "Revolution"

Het was voor de fans ongetwijfeld een ietwat harde klap toen Bastille een tijdje geleden zijn concert in Vorst Nationaal enkele uren…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bastille - "Remind Me"

Het is nog maar van dit jaar geleden dat Bastille een extreem matig album uitbracht waarbij ze zichzelf nogal herhaalden. Gelukkig voor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.