Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Courtney Barnett – “Smile Real Nice”

© CPU – Bert Savels

Binnen een maandje verschijnt Things Take Time, Take Time, de gloednieuwe plaat van Courtney Barnett. Daaruit kregen we van de zangeres al heel wat nieuwe liedjes met de laatste enkele weken geleden. Toch is de Australische niet enkel bezig met haar nieuwe plaat, want zo maakte ze de titeltrack voor de animatieserie Harriet The Spy, die op Apple TV+ zal verschijnen. Dat nummer, “Smile Real Nice”, brengt ze nu uit en zal helemaal niet op haar nieuwe plaat te horen zijn. Iets wat we begrijpen als we het nummer vergelijken met haar vorige singles.

“Smile Real Nice” doet ons al denken aan hoe de animatieserie eruit zal gaan zien, en we vermoeden dat het vooral iets vrolijks en speels zal worden. Zo klinkt de single van Barnett namelijk ook. De song is een strakke rocker geworden, zoals ze ook wel op haar debuut durfde te etaleren, maar al lang niet meer tentoonspreidde. Net iets meer dan twee minuten word je ondergedompeld in een strak, plezant en catchy nummertje waarmee Courtney Barnett aantoont dat ze ook dat nog steeds niet is verleerd.

Facebook / Instagram / Website

3672 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Courtney Barnett - "Start Somewhere", "Life Balance" & "First Slow"

Wie denkt aan Courtney Barnett, denkt aan ronkende gitaren en verhalende lyrics waarbij je aan de lippen van de zangeres blijft hangen….
InstagramLiveRecensies

Courtney Barnett @ De Roma: Gitaarheldin volgens het boekje

Afgelopen zomer konden fans van Courtney Barnett Things Take Time, Take Time voor het eerst live horen in België. Toen speelde ze…
InstagramLiveRecensies

TW Classic XL 2022: Het feest van de vrijheid

TW Classic is al jarenlang een vaste waarde in het Belgische festivallandschap en focust zich keer op keer op een iets ouder…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.