banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLETCHER – “girls girls girls”

We hebben er even op moeten wachten, maar FLETCHER is terug met een nieuwe single. Deze maakt deel uit van haar langverwachte debuutalbum dat nog geen releasedatum heeft. Voor deze single werkte FLETCHER opnieuw samen met producer Kito, die deel uitmaakte van het team achter een van FLETCHERs grootste hits, “Bitter”. Dat is te merken, want de beat onder het refrein is zeer gelijkaardig.

Intense gevoelens en seks, het zijn terugkerende thema’s in FLETCHERs songs. De titel “girls girls girls” hint er al naar. De afgelopen dagen teasde FLETCHER haar gloednieuwe single met seksueel getinte promo die ze zelf als #promosexuality bestempelde. Het is dan ook geen verrassing dat ze in “girls girls girls” over seksuele spanning tussen zichzelf en een vrouw schrijft. Tijdens het refrein probeert ze om Katy Perry’s “I Kissed A Girl” in een nieuw jasje te steken. Toch komt dat niet geweldig over. In eerdere songs, zoals “If You’re Gonna Lie”, verraste ze ons met haar stembereik, maar deze keer blijft het wat eentonig.

Samengevat is “girls girls girls” een wat generieke popsong met weinig verrassingen. We zijn benieuwd welke weg FLETCHER zal inslaan met haar aankomend album. Op 2 mei 2022 komt ze naar de Ancienne Belgique waar we haar nieuwe album hopelijk al live kunnen ontdekken.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shawn Mendes - "It'll Be Okay"

Shawn Mendes legt zijn ziel bloot in zijn nieuw nummer “It’ll Be Okay”. Hij haalde de inspiratie voor het nummer bij de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 100 gecs – “mememe”

Laura Les en Dylan Brady vormen sinds 2015 samen 100 gecs. Online worden ze vaak in één adem uitgesproken met hyperpop, het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me - "Go To Hell" (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.