Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single FLETCHER – “girls girls girls”

We hebben er even op moeten wachten, maar FLETCHER is terug met een nieuwe single. Deze maakt deel uit van haar langverwachte debuutalbum dat nog geen releasedatum heeft. Voor deze single werkte FLETCHER opnieuw samen met producer Kito, die deel uitmaakte van het team achter een van FLETCHERs grootste hits, “Bitter”. Dat is te merken, want de beat onder het refrein is zeer gelijkaardig.

Intense gevoelens en seks, het zijn terugkerende thema’s in FLETCHERs songs. De titel “girls girls girls” hint er al naar. De afgelopen dagen teasde FLETCHER haar gloednieuwe single met seksueel getinte promo die ze zelf als #promosexuality bestempelde. Het is dan ook geen verrassing dat ze in “girls girls girls” over seksuele spanning tussen zichzelf en een vrouw schrijft. Tijdens het refrein probeert ze om Katy Perry’s “I Kissed A Girl” in een nieuw jasje te steken. Toch komt dat niet geweldig over. In eerdere songs, zoals “If You’re Gonna Lie”, verraste ze ons met haar stembereik, maar deze keer blijft het wat eentonig.

Samengevat is “girls girls girls” een wat generieke popsong met weinig verrassingen. We zijn benieuwd welke weg FLETCHER zal inslaan met haar aankomend album. Op 2 mei 2022 komt ze naar de Ancienne Belgique waar we haar nieuwe album hopelijk al live kunnen ontdekken.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ellie Goulding - "By The End Of The Night"

Ellie Goulding zette gedurende enkele jaren de hitlijsten in vuur en vlam met nummers als “Burn” en “Love Me Like You Do“….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Natalie Jane - "seeing you with other girls"

Natalie Jane wist al heel wat te bereiken in haar korte carrière, ook al is ze slechts achttien jaar. Ze deed mee…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single OSKI - "Insecure"

De eerste stenen legde hij tijdens zijn The Voice Kids-deelname in 2015, maar intussen is zijn weg als professionele artiest geplaveid. OSKI,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.