banner

Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingles Lisa (BLACKPINK) – “LALISA” & “MONEY”

Doorgaans wagen bandleden zich pas aan een solocarrière wanneer hun groep uit elkaar valt. Dat is echter buiten BLACKPINK gerekend, ’s werelds grootste vrouwelijke k-popgroep. Jennie kwam in 2018 al naar voren met haar solodebuut “SOLO” en eerder dit jaar ging Rosé haar achterna met de twee singles “On the Ground” en “Gone”. Vandaag is het de beurt aan Lisa, die stevig uit de hoek komt met “LALISA” en “MONEY”.

Lisa staat erom bekend de stoerste van het viertal te zijn, wat dan ook duidelijk te horen is in haar muziek. BLACKPINK maakt geregeld stevigere, dansbare muziek met overdreven trapbeats, maar het is duidelijk dat de producers zich voor Lisa helemaal konden laten gaan. “LALISA”, tevens haar echte naam, is een harde flex over zichzelf, terwijl “MONEY” zoals te verwachten over geld gaat. De twee nummers breken geen potten maar zetten wel een artiest duidelijk in de verf. Ze geven helemaal weer hoe Lisa als soloartieste klinkt, en dat klinkt goed.

De kans dat Jisoo als laatste bandlid een solodebuut zal uitbrengen, is vrij groot. De kans dat dit het einde betekent van BLACKPINK, is daarentegen vrij klein. De vier vrouwen hebben gezamenlijk nog heel wat in hun mars!

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

239 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle IVE - "ELEVEN" & "Take It"

De K-popindustrie wordt gedomineerd door drie grote labels (SM, YG en JYP), maar natuurlijk zijn er nog meer platenmaatschappijen te vinden in…
Nieuwe singles

Nieuwe single BTS - "Permission to Dance"

De jongens van BTS staan al langer bekend als het Koreaanse popfenomeen dat alle landgrenzen wist te overbruggen. De zevenkoppige boyband groeide…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tom Odell - "money"

Onze Britse vriend Tom Odell leek even van de radar te zijn verdwenen, maar is sinds kort weer alive and kicking. Het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.