Nieuwe singlesOude Bekenden

Debuutsingles Lisa (BLACKPINK) – “LALISA” & “MONEY”

Doorgaans wagen bandleden zich pas aan een solocarrière wanneer hun groep uit elkaar valt. Dat is echter buiten BLACKPINK gerekend, ’s werelds grootste vrouwelijke k-popgroep. Jennie kwam in 2018 al naar voren met haar solodebuut “SOLO” en eerder dit jaar ging Rosé haar achterna met de twee singles “On the Ground” en “Gone”. Vandaag is het de beurt aan Lisa, die stevig uit de hoek komt met “LALISA” en “MONEY”.

Lisa staat erom bekend de stoerste van het viertal te zijn, wat dan ook duidelijk te horen is in haar muziek. BLACKPINK maakt geregeld stevigere, dansbare muziek met overdreven trapbeats, maar het is duidelijk dat de producers zich voor Lisa helemaal konden laten gaan. “LALISA”, tevens haar echte naam, is een harde flex over zichzelf, terwijl “MONEY” zoals te verwachten over geld gaat. De twee nummers breken geen potten maar zetten wel een artiest duidelijk in de verf. Ze geven helemaal weer hoe Lisa als soloartieste klinkt, en dat klinkt goed.

De kans dat Jisoo als laatste bandlid een solodebuut zal uitbrengen, is vrij groot. De kans dat dit het einde betekent van BLACKPINK, is daarentegen vrij klein. De vier vrouwen hebben gezamenlijk nog heel wat in hun mars!

Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SUHO - "Call me a Freak"

Als we denken aan Zuid-Korea, zal de naam BTS wel eens in ons hoofd opduiken. Toch is dat niet de enige grote…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ibrahim Maalouf & Erick the Architect - "Money"

Op 4 november komt een van de meest veelbelovende jazzmuzikanten van deze tijd met een nieuw album: CAPACITY TO LOVE. Ibrahim Maalouf,…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles IVE - "After LIKE" & "My Satisfaction"

De meiden van de Zuid-Koreaanse meidengroep IVE staan nog niet lang als groep op het podium, maar hebben toch reeds hun stempel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.