Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marlow – “Someone, Anyone”

© LPR Agency

Afgelopen zomerperiode wist de Britse line-up Marlow een allereerste publicatie te scoren tussen De Ontdekkingen van “Den Beir”. Met hun derde single “Blame It” brachten ze toen excentrieke indiegitaren onder een zomers jasje. Zanger Freddie Marlow zette bovendien een opmerkelijke vocale prestatie neer. Dit voornamelijk tijdens het aanstekelijke refrein, dat zich wist te ontpoppen tot een uitgelaten meezinger. Zo werd het al snel evident dat we dit vijftal, met een prille 8000 maandelijkse Spotify-luisteraars, niet uit het oog mochten verliezen. Ook andere instanties zoals BBC Introducing delen duidelijk dezelfde mening.

Ondertussen is het september en mogen we naast een reeks concertdata ook een nieuwe single ontvangen. Met “Someone, Anyone” volgt Marlow wat dezelfde trend als die van hun vorige nummers. Het wederkerend recept is eenvoudig maar werkt wel, met aan het voortouw een flinke dosis gitaren die worden bijgestaan door 80’s synths. Waar het concept weinig vernieuwend lijkt, tracht Marlow dit wel te compenseren door hun songwriting en uitbundige refreinen. Hier slagen ze ook wel in. Anderzijds is die energieke sfeer tijdens deze refreinen wel nodig om de ietwat monotone strofen uit te balanceren. Talent is hier zeker aanwezig, en aan het begin van hun carrière hebben deze jongens nog tijd genoeg om te werken aan hun eigen sound.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsRecensies

Someone - Owls (★★★): Een dromerige trip

Onder de naam Someone brengt de Nederlands-Britse Tessa Rose Jackson dromerige popmuziek uit. Met haar quasi onvindbare naam koos de zangeres aanvankelijk…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Klangstof - Godspeed To The Freaks (★★★★): Muzikale eerlijkheid ten top

Dat het afgelopen jaar al een productieve periode is geweest voor Klangstof, is wel het minste wat je kan zeggen over de…
InstagramLiveRecensies

Someone @ Botanique (Witloofbar): Gezelligheid troef

Eerst de muziek, dan pas de persoon die erachter zit. Het was lang het motto van zangeres Tessa Rose Jackson en ook…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.