Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Juliet – “Content”

Juliet is het soloproject van Julia Schellekens. De Nederlandse studeerde af aan het Conservatorium van Amsterdam en is ook gevestigd in de hoofdstad. Voordat ze zich waagde aan een solocarrière kende ze succes in het duo Sam & Julia. De Nederlandse chanson opnieuw hip maken is voor haar belangrijk, net zoals haar ervaringen als jonge vrouw daarin te verwerken. Wij houden haar alvast niet tegen! Voor de luisteraars van Merol en Kommil Foo is deze artiest een aanrader.

“Content” is de derde single van Juliet’s debuut-ep Naakt door de stad, die verschijnt op 29 oktober 2021. Het lied doet ons denken aan een goede theatervoorstelling. Het is persoonlijk, hedendaags en behendig geschreven. Zelf beschrijft de artieste haar laatste creatie als een ‘cynisch haat-liefdelied over de socialemediamaatschappij’. Die boodschap hebben we alvast begrepen en het is duidelijk dat het verhaal een belangrijk onderdeel is van haar muziek. Juliet zingt over een fenomeen waar we allen mee in contact komen: social media. Daarvoor voegt ze de nodige rockinvloeden aan toe, die haar woorden aan kracht doen toenemen. In tegenstelling tot haar eerdere singles “Portugallig” en “Raamkozijn“, is “Content” upbeat en minder ‘flink’. Hoewel ze misschien zelf niet ‘content’ is, zijn wij dat zeker wel met deze leuke en gevatte single.

Facebook / Instagram / TwitterWebsite

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEROL - "vol"

De hersenpan van de Nederlandse MEROL lijkt wel overuren te draaien, want ze brengt vandaag nog maar eens een gloednieuwe single uit….
InterviewsNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Meds - "Hoog" + Interview

MEDS, ook wel de initialen van Mélanie De Saedeleer, vormt al even het medicijn tegen onze muziekloze momenten. Al sinds 2018 stuurt…
AlbumsRecensies

Barbara Pravi - On n'enferme pas les oiseaux (★★★½): Waar traditie en heden elkaar ontmoeten

De ene artiest teert na een deelname aan het Eurovisiesongfestival verder op bestaand repertoire, waar de andere net het momentum probeert om…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.