Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Juliet – “Content”

Juliet is het soloproject van Julia Schellekens. De Nederlandse studeerde af aan het Conservatorium van Amsterdam en is ook gevestigd in de hoofdstad. Voordat ze zich waagde aan een solocarrière kende ze succes in het duo Sam & Julia. De Nederlandse chanson opnieuw hip maken is voor haar belangrijk, net zoals haar ervaringen als jonge vrouw daarin te verwerken. Wij houden haar alvast niet tegen! Voor de luisteraars van Merol en Kommil Foo is deze artiest een aanrader.

“Content” is de derde single van Juliet’s debuut-ep Naakt door de stad, die verschijnt op 29 oktober 2021. Het lied doet ons denken aan een goede theatervoorstelling. Het is persoonlijk, hedendaags en behendig geschreven. Zelf beschrijft de artieste haar laatste creatie als een ‘cynisch haat-liefdelied over de socialemediamaatschappij’. Die boodschap hebben we alvast begrepen en het is duidelijk dat het verhaal een belangrijk onderdeel is van haar muziek. Juliet zingt over een fenomeen waar we allen mee in contact komen: social media. Daarvoor voegt ze de nodige rockinvloeden aan toe, die haar woorden aan kracht doen toenemen. In tegenstelling tot haar eerdere singles “Portugallig” en “Raamkozijn“, is “Content” upbeat en minder ‘flink’. Hoewel ze misschien zelf niet ‘content’ is, zijn wij dat zeker wel met deze leuke en gevatte single.

Facebook / Instagram / TwitterWebsite

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

MEROL @ Ancienne Belgique (AB): Vol van MEROL

Stel dat een of ander tijdschrift binnenkort op zoek gaat naar de icoon van 2022, dan kunnen wij MEROL sterk aanbevelen. Voor…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle MERGEL - "Waarheid"

Nederlandstalig is helemaal in en op die golf gaat ook MERGEL surfen. MERGEL is de gloednieuwe Gentse band van Wouter Reggers en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single MEROL - “Kus Me Even”

De kans dat superfans van MEROL afgelopen week een traantje lieten, is zeker bestaande. De Nederlandse moest na haar eerste aflevering in…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.