Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ed Sheeran – “Shivers”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Je kent hem wel, Ed Sheeran, de jongen die met zijn gitaar zo’n tien jaar geleden een megahit wist te scoren met “The A Team”. Doorheen de jaren nestelden zich talloze liedjes van de intussen getrouwde singer-songwriter in de hitlijsten. “Thinking Out Loud” en “Castle On the Hill” zijn er slechts twee die de popfans wellicht nog steeds kunnen meezingen. In 2017 bracht Sheeran ÷ uit en later dit jaar zou er met = een opvolger verschijnen. We kregen eerder al twee singles te horen, een platte popsong zoals je die van Justin Bieber zou verwachten en een melige ballade zoals we er al een hele hoop van de Brit te horen kregen.

“Shivers” valt ook onder de categorie popmuziek, maar het is wel een leuker liedje dan “Bad Habits” van enkele weken geleden. De nieuwe single begint met een leuk tokkelend geluidje en ondanks dat de beat wat platjes klinkt, weet het lied wel te overtuigen eenmaal Ed Sheeran begint te zingen en de muziek laag per laag wordt opgebouwd. Het catchy popdeuntje doet kort even denken aan “bad guy” van Billie Eilish, maar voor het lied helemaal is afgelopen, slaat de Brit het roer terug om en kunnen we nog even onze benen losgooien op een lied dat zonder twijfel weer een hit gaat worden.

= (uitgesproken als Equal) verschijnt op 29 oktober.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

860 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Camila Cabello - Familia (★★): Weinig inspirerend familiefeest

Ongeveer een maand geleden vierde de Cubaanse Camila Cabello haar 25ste verjaardag en vandaag verlost ze haar fans van het wachten. Familia is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Camila Cabello - “Bam Bam” (feat. Ed Sheeran)

Of je het nu wilt of niet, er bestaat anno 2022 eigenlijk geen enkele manier meer om onder Ed Sheeran uit te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ed Sheeran & Elton John - "Merry Christmas"

Ed Sheeran en Elton John luidden de feestdagen in met hun nieuwste single “Merry Christmas”. Elton John werkte in augustus nog samen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.