Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ed Sheeran – “Shivers”

© CPU – Nathan Dobbelaere

Je kent hem wel, Ed Sheeran, de jongen die met zijn gitaar zo’n tien jaar geleden een megahit wist te scoren met “The A Team”. Doorheen de jaren nestelden zich talloze liedjes van de intussen getrouwde singer-songwriter in de hitlijsten. “Thinking Out Loud” en “Castle On the Hill” zijn er slechts twee die de popfans wellicht nog steeds kunnen meezingen. In 2017 bracht Sheeran ÷ uit en later dit jaar zou er met = een opvolger verschijnen. We kregen eerder al twee singles te horen, een platte popsong zoals je die van Justin Bieber zou verwachten en een melige ballade zoals we er al een hele hoop van de Brit te horen kregen.

“Shivers” valt ook onder de categorie popmuziek, maar het is wel een leuker liedje dan “Bad Habits” van enkele weken geleden. De nieuwe single begint met een leuk tokkelend geluidje en ondanks dat de beat wat platjes klinkt, weet het lied wel te overtuigen eenmaal Ed Sheeran begint te zingen en de muziek laag per laag wordt opgebouwd. Het catchy popdeuntje doet kort even denken aan “bad guy” van Billie Eilish, maar voor het lied helemaal is afgelopen, slaat de Brit het roer terug om en kunnen we nog even onze benen losgooien op een lied dat zonder twijfel weer een hit gaat worden.

= (uitgesproken als Equal) verschijnt op 29 oktober.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

785 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ed Sheeran - "Visiting Hours"

We durven niet zeggen of Ed Sheeran de wiskundeknobbel van zijn klas was, maar als we op zijn albumtitels afgaan, lijkt het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ed Sheeran - "Bad Habits"

Ed Sheerans laatste soloalbum dateert alweer van 2017, maar nu lijkt de Britse zanger helemaal terug van weggeweest. Eerder deze maand was…
Muzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (19 april - 25 april)

Het was weer een week vol muzieknieuws. Zodat jij niet heel het internet moet afzoeken naar nieuws over je favoriete artiesten, hebben…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.