Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Remi Wolf – “Guerrilla” & “Sexy Villain”

Remi Wolf houden we ondertussen al een tijdje in het oog, want de Amerikaanse blijft ons aangenaam verrassen. Ze heeft intussen al twee ep’s en een remixalbum uit en nu loopt het wachten naar een volwaardig debuutalbum ook langzaamaan ten einde. Op 15 oktober verschijnt Juno, waaruit we met “Liquor Store”, “Quiet On Set” en “Grumpy Old Man” al enkele singles te horen kregen. Keer op keer wisten die te overtuigen, en die trend wordt verdergezet met alweer twee nieuwe nummers.

“Guerrilla” is er eentje dat je eens goed door elkaar schudt. Tijdens het refrein voelt het lied aan als een groot glas energiedrank naar binnen gieten, maar ook in de strofes voegt Remi Wolf ongewone geluiden toe aan de muziek. Het resultaat is een wolk van gekkigheid, gebracht met de kenmerkende attitude van de zangeres. Zo wordt “Guerrilla” gewoon een sterke popsong die smaakt naar meer.

Remi Wolf lijkt fan te zijn van dubbelsingles en ook wij vinden dat niet erg. Op “Sexy Villain” laat de Amerikaanse zich van een andere kant zien. Die eerder chille kant is nog steeds overtuigend en dankzij het aanstekelijke refrein blijft het deuntje snel hangen. In de tweede helft krijgen we niet al te veel tekst meer te horen en wordt de gitaar aan het woord gelaten. Een frisse solo stuurt ons naar dromenland en daar viben we nog even verder op alweer twee geweldige singles van Remi Wolf.

Juno verschijnt op 15 oktober.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

785 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Remi Wolf - Juno (★★★★): Muzikale zonnestraaltjes

Nog voor Remi Wolf veelvuldig het etiket van ‘veelbelovend artiest’ op haar voorhoofd geplakt kreeg, kon je haar aan het werk zien…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Remi Wolf - "Quiet On Set" & "Grumpy Old Man"

Als je één naam uit de popmuziek in de gaten moet houden, is het wel die van Remi Wolf. De jonge Amerikaanse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Remi Wolf - "Liquor Store"

Remi Wolf zit al een tijdje in het lijstje der veelbelovende artiesten, maar door de coronacrisis kon ze haar talent nog nooit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.