Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sam Fender – “Get You Down”

© CPU – Willem Devriendt

Jonge Britse bands zijn tegenwoordig niet meer van onze oren weg te slaan. Ze schieten als paddenstoelen uit de grond, maar toch slagen ze er niet allemaal in om onze aandacht te behouden. Voor Sam Fender is dat gelukkig wel het geval. De jonge Brit wist ons al van in het begin van zijn muzikale carrière te boeien met zijn beloftevolle songs waarin hij geen enkel taboe heel laat. Tijdens enkele uitverkochte passages in België werd dat succes nogmaals bevestigd. Nu we lang genoeg hebben kunnen genieten van Fenders debuutalbum Hypersonic Missiles, mogen we binnenkort zijn tweede plaat Seventeen Going Under verwachten. De titeltrack deed ons alvast watertanden naar de rest van het album.

Vandaag krijgen we “Get You Down” te horen. Qua sfeer ligt het nummer in de aard van “Seventeen Going Under”. De herkenbare elementen zoals de gitaren en trompet zijn aanwezig, maar deze keer zitten er ook enkele violen in de muziek verwerkt. Voor het eerst horen we ook wat achtergrondzang naar de voorgrond treden. Heel vernieuwend is het nummer niet, maar het weet ons wel weer te bekoren. Een goede voorbode voor het album dat er binnenkort aan komt.

Instagram / Facebook / Website

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sam Fender - "Wild Grey Ocean"

Als er iemand is geweest die in het afgelopen jaar zonder moeite het beloftenelftal is ontgroeid, dan is dat Sam Fender wel….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sam Fender - "Alright"

Eind juni werden er enkele harten gebroken toen Sam Fender enkele dagen op voorhand verstek moest geven voor Rock Werchter. In 2019…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2021

2021 was wederom niet het makkelijkste jaar uit ons bestaan, maar de constante bleef gelukkig wel dat er ook in coronatijden heel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.