Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Monokimono & puntjudith – “High op jou”

Monokimono werkte als artist in residence bij Volta en Trix samen met een hele resem artiesten. De optelsom van de samenwerkingen resulteert in zijn tweede ep, die op 4 december zal uitkomen op het label Small Art en zal omgedoopt worden tot Jij & ik. Nadat singles “Jij & ik” en “Instant Zon” al de ether werden ingestuurd, brengt Ben Tanghe nu de derde single “High op jou” uit met z’n geliefde puntjudith. Met de LageLandenLijst van Radio 1 in het verschiet is dit het ideale moment om de amoureuze samenwerking tussen Belg Monokimono en de Nederlandse puntjudith, die zal je ongetwijfeld kennen van haar straffe ep Snelweg, op de wereld lost te laten.

Waar de vorige twee singles zeer vrolijk klonken, is dit in “High op jou” een pak minder het geval. Donkere, zwoele synths geven ons het gevoel dat we een sfeervolle nacht beleven in de nachtclub. De lage stem van Monokimono, die perfect matcht met die van puntjudith, maakt de cirkel rond. Het is alvast uitkijken naar de volledige ep, die een gevarieerd en sterk geheel lijkt te worden.

De eerste livevoorstelling van Jij & ik laat alvast niet lang op zich wachten. Deze vindt op 24 september plaats in De Studio.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
LiveRecensies

Sound Track 2023: Selectieronde 22/09 @ JH Alleman (Oudergem)

Na maanden voorbereiding schoot gisteren de derde editie van Sound Track, het kansenparcours voor jonge muzikanten georganiseerd door VI.BE, uit de startblokken….
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjesUitgelicht

Dansende Beren en Rubenshuis ontvangen Tristan, eugene en puntjudith

De festivalzomer is eindelijk van start gegaan en belooft ook dit jaar weer garant te staan voor mooie muzikale momenten. Met Dansende…
2022FeaturesInstagramUitgelicht

Het elftal van 2022 volgens verschillende Belgische en Nederlandse artiesten

We hebben jullie de afgelopen weken overrompeld met onze lijstjes. Hoog tijd dus om eens wat andere mensen aan het woord te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.