Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Monokimono & Vic Willems – “Jij & ik”

Monoki

Als ‘artist in residence’ bij Volta en Kavka nodigde Ben Tanghe, bezieler van Monokimono, dagelijks een bevriende artiest uit om samen te musiceren. Het resultaat is de tweede ep van Monokimono, die doorspekt is van de troost en het plezier om samen met anderen muziek te kunnen maken. In totaal werkten er meer dan twintig muzikanten en kunstenaars mee aan vijf tracks, waaronder ook puntjudith en Willem Ardui. Het geheel wordt gereleased door het label Small Art.

Van deze ep krijgen we nu de titeltrack “Jij en ik” voorgeschoteld. Het is een aangenaam en troostend indiepopnummer in samenwerking met Vic Willems. Nadat de toon werd gezet door een toffe synth, krijgen we een rustige, mooie samenzang tussen Vic en Ben. De lage stem van Ben matcht uitstekend met het hogere van Vic. Tijdens het refrein komt de hogere stem meer naar voor, en zorgt de instrumentatie voor een extra boost die het nummer als geheel afwerkt. Wij zijn alvast benieuwd welke parels en toffe samenwerkingen de EP van Monokimono nog zal voortbrengen!

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single monokimono - "Sleutelbos"

Er is meer Nederlandstalige muziek in Vlaanderen dan Clouseau, Bazart en Niels Destadsbader en gelukkig maar. Zo leerden we vorig jaar al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single monokimono - "Witte Lijnen"

Fans van Eefje De Visser, Fulco en Mortier zullen ondertussen wel al weten dat monokimono de nieuwe revolutie van het moment is….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single monokimono - "Noorderzon"

Voor zover wij weten heeft monokimono weinig tot geen banden met Japanse tradities of klederdracht. Dit nieuwe project van Ben Tanghe draait…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.