Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Cem – “Tot Ik Goed Zit” (feat. Zwangere Guy)

Nederlandstalige hiphop zit in ons land al enkele jaren in de lift en dit werd nog maar eens duidelijk toen Kees de Koning in 2016 besloot om het populaire Top Notch ook een Belgische afdeling te geven. Nieuwste aanwinst hierop is Cem, Antwerpenaar in hart en nieren met Italiaanse en Turkse roots. Hij startte al op zijn 14e met muziek en in 2018 volgde zijn eerste officiële release met “Niet Geslapen“. In het verleden werkte hij al samen met namen als Ben, Freddie Konings, Willem Pape, Tunsi en jeugdvriend Saba. Met het nieuwe “Tot Ik Goed Zit” mag hij aan dit lijstje nog de naam van Top Notch-collega Zwangere Guy toevoegen.

Op “Tot Ik Goed Zit” rapt Cem over zijn problemen en de tegenslagen die hij in het verleden te verwerken kreeg en over hoe hij werkt tot het wel allemaal goed zit. Dit doet hij op een donkere beat van Sinister, die zijn naam duidelijk niet gestolen heeft. Veel verandering zit hier evenwel niet in, maar dat zorgt er wel voor dat de twee rappers in de spotlights blijven. Na Cem is het de beurt aan ZG om over zijn gekende onderwerpen te rappen. Zo heeft hij het onder meer over hoe zijn leven was voor muziek zijn job werd en hoe hij ervan geniet nu dat wel het geval is.

Instagram

Dit vind je misschien ook leuk:
InstagramLiveRecensies

STIKSTOF @ Ancienne Belgique (AB): (B)XXL familiefeest

STIKSTOF hield gisteren de eerste van hun twee grote familiebijeenkomsten in Brussel. De Brusselse concerttempel Ancienne Belgique was voor die eerste show…
InstagramLiveRecensies

Two Days of Rock Herk (Dag 1): Boem! Energiebom!

Overal in ons land duiken er de laatste weken bevrijdingsfeesten op, die schuilgaan onder de titel ‘festival’. Ook in Limburg is dat…
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2021 (Dag 1): De festivalkoorts is terug

We mogen weer! Er blies gisteren dan ook een collectieve zucht van opluchting door de festivalweide van Crammerock. Het festival in Stekene…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.