FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Crammerock maakt affiche compleet met SONS, Yong Yello, blackwave. en meer!

©CPU – Willem Devriendt

In extremis kregen we dit jaar toch nog een festivalzomer, maar die wordt binnenkort helaas alweer afgesloten. Gelukkig kunnen we nog helemaal losgaan op Crammerock in Stekene, dat met onder andere Balthazar, dEUS, De Jeugd Van Tegenwoordig, The Kooks en meer een toch wel indrukwekkende affiche heeft samengesteld gezien de omstandigheden. De line-up wordt nu afgewerkt met een laatste handvol namen. Zo zal er vooral gedanst worden, want met Yves De Ruyter, Discobar Galaxie, Omdat het kan Soundsystem ft. Average Rob, Gunther D, Eppo Janssens & Nadiem Shah en Stijn Van de Voorde & Thibault Christiaensen worden er vandaag heel wat beats aan het programma toegevoegd. Ook fans van hiphop zullen aan hun trekken komen, met blackwave., Bizzey en Yong Yello.

Helaas moet de organisatie nog een annulatie melden, want de komst van Circa Waves blijkt toch niet haalbaar wegens ziekte. Gelukkig worden de Britse gitaren vervangen door Belgisch lawaai en pronkt SONS nu op de affiche.

Crammerock vindt plaats op 3 en 4 september. De podiumindeling en het uurschema zijn vanaf nu te bewonderen op de site van het fesitval. De allerlaatste tickets zijn nu in verkoop.

2091 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2023 (Festivaldag 2): Binnenkoppers à volonté

Deze jaargang van Crammerock werd vrijdag feestelijk op gang getrapt met enkele smakelijke sets van onder meer Miles Kane, Goose en Merol….
InstagramLiveRecensies

Crammerock 2023 (Festivaldag 1): Samenvatting van een hele festivalzomer

Na een goede drie maanden vol festivals zijn we alweer bijna op het einde van het Belgische festivalseizoen aangekomen. Traditiegetrouw is Crammerock…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Crammerock onthult GOOSE, Selah Sue, Daan en vijf anderen

In Stekene wordt traditioneel het festivalseizoen afgesloten op het eerste septemberweekend, want Crammerock lijkt elk jaar de festivalzomer met hun line-up perfect…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.