Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Selah Sue – “Hurray” (feat. TOBi)

© CPU – Toon Miermans

Selah Sue, ofwel Sanne Putseys, heeft al lang geen introductie meer nodig. Na een periode waarin vooral het privéleven van de zangeres centraal stond, is het nu weer tijd voor muziek. Of eigenlijk voor allebei, want regelmatig vraagt de artieste via haar sociale kanalen hoe het gaat met haar fans en dat doet ze niet zomaar. Ze wil echte connecties maken, iets wat we anno 2021 zelden doen om diverse redenen. Het zijn allemaal stapjes die Putseys zet in afwachting van haar nieuwe muziek die ze met mondjesmaat op de wereld loslaat. Wie vorige maand bij haar optreden op Werchter Parklife was, kon al wat van die nieuwe creaties horen. Net voor de zomer kregen we het dromerige “Free Fall” en nu de zomer op z’n einde loopt, trakteert Selah Sue ons op “Hurray”.

“Hurray” gaat over jezelf aanmoedigen, ook voor kleine dingen en daarmee is het absoluut een nummer waar de huidige tijdsgeest subtiel ingeslopen is. De ingetogen intro wordt al gauw opengetrokken wanneer TOBi ten tonele verschijnt. Zijn aandeel zorgt er vooral voor dat het nummer een wat meer urban feel krijgt, terwijl we verder vooral ondergedompeld worden in het magisch klankbad van Selah Sue. Haar herkenbare stem zorgt ervoor dat alles wat ze doet uiteindelijk wel onder de noemer Selah Sue te plaatsen is en die vrijheid benut ze dan ook optimaal. We horen intieme momenten die even later evolueren naar een pseudo-rap die van de zangeres een bijzonder lieve gangster maakt. Het zwoele geheel weet toch een zekere huiselijkheid te bewaren, waardoor “Hurray” zowel in grote zalen als in de intimiteit van een huiskamer tot zijn recht komt.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 30 beste Belgische singles van 2021

Twee weken geleden schotelden we jullie de twintig beste Belgische albums van het afgelopen jaar voor, maar er werd veel meer moois…
LiveRecensies

Selah Sue @ Théâtre National: Belgische wereldklasse

Voor de twintigste editie van het festival van de vrijheid, een meerdaags feest van de Franstalige gemeenschap van ons land, werd het…
InstagramLiveRecensies

Selah Sue, Ronnie Flex, TheColorGrey, Lil Kleine, Meskerem Mees & Sam De Nef @ Werchter Parklife: Bijna volwaardige festivaldag

De eindmeet is nabij voor Werchter Parklife. Na een maand vol concerten kan de weide vanaf volgende week weer herstellen en keert…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.