Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Ghostemane – “Crash ’n Learn”, “Convoluted” & “Crime Time”

Twee jaar na Fear Network, een van Ghostemane’s ruigste miniprojectjes, brengt de Amerikaanse mixer van hiphop en metal een vervolg uit. Fear Network II bestaat eveneens uit slechts drie nummers, maar duurt wel dubbel zo lang als zijn voorganger. Toch spreken we hier nog steeds over geen zeven minuten. Meer heeft Ghostemane echter niet nodig om ons er nog eens van te overtuigen dat zijn unieke mix van rap en scheurende gitaren blijft werken.

Fear Network II is aanzienlijk milder dan deel één, maar dat wil niet veel zeggen. Het geschreeuw slaat je vrijwel meteen om de oren, toch zijn de ritmes toegankelijker en hier en daar bespeuren we zelfs melodieën in de muziek. Het tweede nummer “Convoluted” bevat heel wat elektronica, die echter niet meer als een verrassing komt. De afwisseling is wel fijn, want anders zou het korte project misschien zijn overgekomen als één ietwat langdradig nummer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pukkelpop 2022 (Festivaldag 2): Wispelturige mengelmoes

De tweede dag van Pukkelpop is eigenlijk nog altijd de eerste officiële festivaldag met alle podia open en een stuk meer volk…
AlbumsRecensies

Ghostemane - ANTI-ICON (★★★★): Niet iconisch, wel meesterlijk

Van een diploma astrofysica naar een dikbetaalde job in het bedrijfsleven naar de muziekindustrie. Eric Whitney heeft in zijn 29-jarige bestaan al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ghostemane - "AI"

Er zijn maar weinig rappers als Eric Whitney. Hij heeft een diploma in de astrofysica en werkte een tijdje in het bedrijfsleven….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.