Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Teddy Failure – “Pure” (feat. ELIO)

Teddy Failure bestaat uit Teodor Runsiö en Frans Torell. De twee Zweden hebben het geschopt als een van de helderste schrijvers- en producersduo’s van het land. Ze hebben samengewerkt met artiesten zoals onder andere LOVA, Naaz, Bearson en Rhys, en hebben een reputatie gecreëerd als woordvoerders van de hedendaagse cultuur die spreken vanuit het hart. Voor hun nieuwste project kozen ze voor een samenwerking met de Canadees/Welshe artieste ELIO, ook wel bekend als Charlotte Grace Victoria. Haar debuut-ep u and me, but mostly me kwam afgelopen zomer uit met een verfrissende kijk op onderwerpen zoals verhuizen, groeien en leren navigeren door het moderne leven als jonge artiest en vrouw. Nu bundelen de artiesten hun krachten om hun verhaal te vertellen op “Pure”.

Het nummer wordt aan ons voorgesteld met een intro van de bas die samen met de rauwe zang van Teodor en Frans eerder de richting van tienertherapie op lijkt te gaan, wat niet slecht is. “Pure” combineert krachtige teksten met een aanstekelijk deuntje wat een gevoel van nostalgie naar boven brengt en ons zin geeft om alles uit het leven te halen. Dit gevoel wordt doorbroken wanneer ELIO’s engelachtige gezang ons met onze voeten terug op de grond zet. Het is nu aan haar om ons te begeleiden naar het einde van de single. De kwetsbaarheid van haar stem past verrassend goed in dit nummer en brengt “Pure” tot een goed einde. We kijken er naar uit om te zien wat beide artiesten nog in petto hebben.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

72 posts

About author
Uw lokale fotografe en muziekliefhebber :)
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Robben Ford – Pure (★★★★): Bluesy, jazzy, funky, yummie!

Robben Ford is een studio- en tourgitarist voor de groten der aarde: George Harrison, Joni Mitchell, Miles Davis, Bob Dylan en zelfs…
FeaturesNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van “Den Beir” (21 september – 27 september)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Teddy Failure – “Change”

In de afgelopen jaren hebben het Zweeds producersduo TeoFrans, Teodor Runsiö en Frans Torell zich met hun knappe schrijf- en productiekunsten volledig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.