Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ELIO – “I LUV MY BRAIN!”

Met haar naam gestolen van een Call Me By Your Name-personage, is het amper twee jaar geleden sinds de Canadese artieste haar aanstekelijke debuutsingle “My Friends Online” voorstelde aan de wereld. Haar dromerige elektrische pop en memorabele teksten weten iedereen aan te spreken, het werd zelfs bijna voorspelbaar dat de muziekwereld haar met open armen zou verwelkomen. Het is dan ook geen verrassing dat artiesten zoals Troye Sivan en Charli XCX haar een hart onder de riem steken. Vooral de Britse popster Charli XCX zag meteen haar succes in en mag zich nu kronen tot co-manager van de artieste. Naast co-manager verschijnt Charli ook op het nummer “CHARGER” en nodigde ze ELIO uit als voorprogramma op haar Europese tour. De Canadese heeft op korte tijd al veel bewezen, en dat vult ze nu aan met haar nieuwste “I LUV MY BRAIN!”. Het lied is een voorsmaakje van haar aanstaande mixtape ELIO’s Inferno

“I LUV MY BRAIN!” is een liefdesverklaring aan ELIO’s eigen brein. Het nummer zit vol met de herkenbare teksten waar ELIO zo sterk in is. Met een tikkeltje zelfingenomenheid vertelt ze het verhaal over hoe ze haar eigen gedachten en gevoelens heeft leren accepteren, een boodschap die bij veel fans wel zal aankomen. Ondanks dat “I LUV MY BRAIN!” wat traag op gang komt, slaat het refrein aan. Toch blijven we op onze honger zitten, de overige stukjes van het lied klinken eerder saai. De diepe bass en energieke synths op voorgaande songs maken hier plaats voor een akoestische gitaar, waar iets meer pit in mocht zitten.

ELIO live zien kan op 27 mei in La Madeleine als voorprogramma van Charli XCX.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

106 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tiësto - "Hot In It" (feat. Charli XCX)

“Hot In It” werd al een tijd geteased door Charli XCX op TikTok, maar eindelijk is de dance track er officieel. Het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single COBRAH - "BRAND NEW BITCH"

COBRAH is misschien wel één van de spannendste hyperpopacts van het moment en scoorde met haar single “GOOD PUSS” een echte hit…
InstagramLiveRecensies

Primavera Sound Barcelona 2022 (Weekend 1): Emotionele rollercoaster

Zoals bij ieder festival deze zomer was het ook bij Primavera Sound twee jaar geleden dat ze nog eens van jetje konden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.