Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single ELIO – “I LUV MY BRAIN!”

Met haar naam gestolen van een Call Me By Your Name-personage, is het amper twee jaar geleden sinds de Canadese artieste haar aanstekelijke debuutsingle “My Friends Online” voorstelde aan de wereld. Haar dromerige elektrische pop en memorabele teksten weten iedereen aan te spreken, het werd zelfs bijna voorspelbaar dat de muziekwereld haar met open armen zou verwelkomen. Het is dan ook geen verrassing dat artiesten zoals Troye Sivan en Charli XCX haar een hart onder de riem steken. Vooral de Britse popster Charli XCX zag meteen haar succes in en mag zich nu kronen tot co-manager van de artieste. Naast co-manager verschijnt Charli ook op het nummer “CHARGER” en nodigde ze ELIO uit als voorprogramma op haar Europese tour. De Canadese heeft op korte tijd al veel bewezen, en dat vult ze nu aan met haar nieuwste “I LUV MY BRAIN!”. Het lied is een voorsmaakje van haar aanstaande mixtape ELIO’s Inferno

“I LUV MY BRAIN!” is een liefdesverklaring aan ELIO’s eigen brein. Het nummer zit vol met de herkenbare teksten waar ELIO zo sterk in is. Met een tikkeltje zelfingenomenheid vertelt ze het verhaal over hoe ze haar eigen gedachten en gevoelens heeft leren accepteren, een boodschap die bij veel fans wel zal aankomen. Ondanks dat “I LUV MY BRAIN!” wat traag op gang komt, slaat het refrein aan. Toch blijven we op onze honger zitten, de overige stukjes van het lied klinken eerder saai. De diepe bass en energieke synths op voorgaande songs maken hier plaats voor een akoestische gitaar, waar iets meer pit in mocht zitten.

ELIO live zien kan op 27 mei in La Madeleine als voorprogramma van Charli XCX.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX - "Von dutch"

Gisteren maakte de Britse zangeres Charli XCX de titel van haar opkomende album bekend. Brat komt pas deze zomer uit, maar toch…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Charli XCX & Sam Smith - "In The City"

Charli XCX werd in het prille begin van haar carrière vooral bekend om nummers als “Boom Clap” en “Break the Rules“, maar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.