Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Spiritbox – “Hurt You”

Spiritbox is terug met hun nieuwe single “Hurt You”, maar pijn doet luisteren naar dit nummer zeker niet. Na het binnenhalen van miljoenen streams met “Holy Roller” en “Blessed Be”, beslist Spiritbox eindelijk hun eerste album Eternal Blue aan te kondigen.

“Hurt You” is intussen het vijfde nummer van Eternal Blue dat de Canadezen releasen. Hoewel de intro veel weg heeft van Orbit Culture’s “North Star of Nija”, is wat volgt pure Spiritbox. De etherische stem van Courtney aangevuld met heerlijke djent riffs zijn opnieuw een succes. Dit gepaard met een breakdown zwaarder dan een zwart gat, toont ons waarom dit trio in de laatste vijf jaar enkel bleef groeien.

Het album Eternal Blue komt uit op 22 september. Spiritbox doet in 2022 ook een Europese festivaltour, maar momenteel zijn er nog geen Belgische data bekend.

Facebook / Instagram Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Evil Invaders - "In Deepest Black"

De tijd vliegt. Het moment dat de Noord-Limburgse speedmetalband Evil Invaders goud haalde op de Limbomania in de Muziekodroom ligt intussen bijna…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ghost - "Call Me Little Sunshine"

Het Zweedse Ghost kwam vanmorgen met zalvend nieuws. In september dropten Papa Emeritus IV en zijn Nameless Ghouls de half-ballade “Hunter’s Moon“….
AlbumsRecensies

Fit For An Autopsy – Oh What the Future Holds (★★★★): Een baksteen in je gezicht

De geniale producer Will Putney is geen vreemde in de metalwereld. Thy Art is Murder, Norma Jean, Knocked Loose, Gojira en Every…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.