Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jake Wesley Rogers – “Weddings and Funerals”

© Photogenica Fotografie – Picture by Willem Devriendt

Amerikaan Jake Wesley Rogers trok voor het eerst met zijn piano door Europa in 2019 en hield toen halt in NEST, om ons daar te inspireren met zijn spirituele teksten. Intussen bracht hij al enkele nieuwe nummers uit en deze waren wat krachtiger dan de eerste twee ep’s van de singer-songwriter. Op recente singles als “Middle of Love” en “Momentary” krijgen we wel nog steeds de mooie stem van Jake Wesley Rogers te horen en die is nog steeds even warm als op ouder werk.

“Weddings and Funerals” mag bestempeld worden als dramatisch. Ja, het lied heeft een voorspelbare opbouw en de climax is weinig verrassend, maar het gevoel dat Jake Wesley Rogers in zijn stem legt maakt dat goed. Het nummer begint met niet veel meer dan een piano, dus de fans van het eerste uur zullen die zeker kunnen smaken. De kracht die de drum later met zich meebrengt, gaat gepaard met die in Jakes stem en zo eindigt het nummer met een knal.

FacebookInstagramWebsite

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

917 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
LiveRecensies

Jake Wesley Rogers @ NEST: Kippenvel en spiritualiteit

De Amerikaanse Jake Wesley Rogers tourt voor het eerst door Europa en houdt ook halt in het Gentse NEST. Eerder dit jaar…
FeaturesInterviews

Interview Jake Wesley Rogers: "Ik wil student zijn van mijn eigen kunst"

De Amerikaan Jake Wesley Rogers staat nog aan het begin van zijn carrière. Met een ep’tje op zak trekt hij voor het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.