Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Every Time I Die – “Post-Boredom”

© Michael Watson

Every Time I Die is met acht studio-albums en 23 jaar ervaring één van de iconen in de metalcore-scene. Na bijna vijf jaar wachten is het eindelijk zover. Met hun nieuwe single “Post-Boredom” kondigt Every Time I Die hun nieuwe album Radical aan. “Post-Boredom” brengt ons de succesformule waar Every Time I Die gekend voor is. Groovy tunes, herkenbare teksten en de nodige dosis zelfrelativering.

Na één luisterbeurt is het onmiddellijk duidelijk dat deze single een mix is tussen het vertrouwde Every Time I Die-geluid en de rock-‘n-roll groove die we horen in The Damned Things – de tweede band van zanger Keith Buckley. Met onverwachte tempowisselingen, een enorme variatie in de vocals en een tekst waarin iedereen zich kan herkennen, brengen de Buffalo boys ons een topsingle. Dit gecombineerd met een videoclip vol zelfspot, zorgt voor zes minuten puur entertainment.

Het negende album Radical verschijnt op 22 oktober.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Feeder - “Wall of Silence”

De Welshe band Feeder hoeven we niet meer voor te stellen. Hun meest succesvolle periode kende de band tussen 2001 en 2008….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Miles Kane - “See Ya When I See Ya”

Tien jaar na Miles’ solodebuutalbum is z’n vierde plaat aan het popelen om de wereld in te trekken. Britse rocker Miles Kane…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Every Time I Die – Radical (★★★★): Schoonheid in de wanorde

Sinds 1998 vormen broers Keith en Jordan Buckley samen met hun equipe Every Time I Die. De Amerikanen zijn gekend voor hun…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.