Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Game – “Worldwide Summer Vacation”

De Amerikaanse rapper The Game is terug van vakantie met een nieuwe single: “Worldwide Summer Vacation”. Het laatste wapenfeit van de 41-jarige gangsterrapper dateert intussen al van 2019, toen kwam zijn album Born 2 Rap uit. Zijn nieuwste werk zal deel uitmaken van 30 for 30, een nieuw album met 30 tracks. De releasedatum daarvan is nog niet bekend.

We kennen The Game vooral door zijn verbale agressiviteit en vlijmscherpe bars, maar in “Worldwide Summer Vacation” rapt hij eerder ingetogen. De single is niet catchy genoeg om hits als “Hate It or Love It” of “How We Do” te evenaren. Het nummer klinkt als een zomerse feel-good song met genieten van het leven als hoofdthema. Tekstueel is het allemaal niet zo hoogstaand, wat normaal wel een vast kenmerk is van zijn muziek.  In het refrein verwijst hij met ‘party and bullshit’ naar een liedje van The Notorious B.I.G. Dat hij fan is van die artiest, is niet verrassend, want in 2005 werkte hij nog mee aan het tribute album van Biggie Smalls, Duets: The Final Chapter. Hopelijk laat The Game op zijn nieuwe album ook de ruimte voor wat old school.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Game - "A.I. With The Braids" (feat. Lil Wayne)

Oude rot The Game brengt met zijn eerste single van het jaar een ode aan NBA-legende Allen Iverson, een speler die het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Oscar And The Wolf - "Runaway"

Er was eens een zanger, genaamd Max Colombie, die de Belgische muziekwereld op zijn kop zette! Oscar And The Wolf is wellicht…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 26 september - 2 oktober 2016

Een kalme week voor het filmpje van de week-team. Weinig filmpjes kwamen deze week uit (of zagen we verschijnen) waardoor het dus…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.