Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Game – “Worldwide Summer Vacation”

De Amerikaanse rapper The Game is terug van vakantie met een nieuwe single: “Worldwide Summer Vacation”. Het laatste wapenfeit van de 41-jarige gangsterrapper dateert intussen al van 2019, toen kwam zijn album Born 2 Rap uit. Zijn nieuwste werk zal deel uitmaken van 30 for 30, een nieuw album met 30 tracks. De releasedatum daarvan is nog niet bekend.

We kennen The Game vooral door zijn verbale agressiviteit en vlijmscherpe bars, maar in “Worldwide Summer Vacation” rapt hij eerder ingetogen. De single is niet catchy genoeg om hits als “Hate It or Love It” of “How We Do” te evenaren. Het nummer klinkt als een zomerse feel-good song met genieten van het leven als hoofdthema. Tekstueel is het allemaal niet zo hoogstaand, wat normaal wel een vast kenmerk is van zijn muziek.  In het refrein verwijst hij met ‘party and bullshit’ naar een liedje van The Notorious B.I.G. Dat hij fan is van die artiest, is niet verrassend, want in 2005 werkte hij nog mee aan het tribute album van Biggie Smalls, Duets: The Final Chapter. Hopelijk laat The Game op zijn nieuwe album ook de ruimte voor wat old school.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sports Team - "The Game"

Sinds Sports Team begin 2019 een hitje te pakken had met “M5“, zijn er in de Lage Landen eigenlijk nog maar weinig…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kanye West - "Eazy" (feat. The Game)

Een van de meest voorkomende, en ook meest vervelende, stukjes muziekdiscours uit het afgelopen jaar was wel de vraag of Donda van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Game - "A.I. With The Braids" (feat. Lil Wayne)

Oude rot The Game brengt met zijn eerste single van het jaar een ode aan NBA-legende Allen Iverson, een speler die het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.