Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RONDÉ – “Hard to Say Goodbye”

© Ruby Cruden

Het ziet ernaar uit dat er binnen afzienbare tijd een nieuw album uit het kamp van RONDÉ zal komen. De Nederlandse band bracht eind vorig jaar met “Real Feelings” en “Get to You” nog twee leuke singles uit, maar verdween daarna terug naar de achtergrond. Nu steekt het viertal met “Hard to Say Goodbye” redelijk onverwachts de neus terug aan het venster, waardoor de geruchten rond een mogelijke derde plaat terug de kop opsteken. Het lijkt er dan ook op dat de band een ietwat andere richting zal uitslaan op dat potentiële album. Met een catchy mix van gitaren en poppy elementen zal dat in elk geval niet teleurstellen, want met zijn nieuwste creatie trekt de band die leuke lijn door.

Er hangt meteen een grootse sfeer doorheen “Hard to Say Goodbye” door de licht dramatische piano en de vele achtergrondstemmen. Als frontvrouw Rikki dan stilletjesaan begint op te bouwen, doen de ietwat stevige gitaren hun intrede. De nieuwste single van de Nederlanders lijkt dus een mix te worden van oud en nieuw, waardoor de refreinen gigantisch snel in je hoofd blijven plakken. Dromerige, elektronische elementjes in de strofes, terwijl de gitaren in de refreinen je van je wolk af knallen… “Hard to Say Goodbye” zit met andere woorden goed en vooral gevarieerd in elkaar. Het valt ook op dat de zangeres tegenwoordig beter bij stem is, waardoor ze de kers op de taart vormt van een smakelijk geheel. Benieuwd wat de toekomst brengt voor RONDÉ.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1006 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single RONDÉ - "Real Feelings"

Er is sinds enkele weken terug veel op til in de wondere wereld van RONDÉ. De Nederlandse band lijkt als herboren en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rondé - "Get To You"

Sinds kort gaat de Nederlandse indiepopformatie Rondé met een bandlid minder door het leven. Toetsenist Adriaan Persons koos ervoor de band te…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JOLENE - "Wherever I Am"

De muziek van de Nederlandse JOLENE werd ruime tijd geleden in haar slaapkamer geboren. Toch duurde het even voor die nummers klonken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.