Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single RONDÉ – “Real Feelings”

Er is sinds enkele weken terug veel op til in de wondere wereld van RONDÉ. De Nederlandse band lijkt als herboren en dat mag zelfs vrij letterlijk genomen worden. Toetsenist Adriaan Persons verliet de band, maar dat betekende evenzeer het begin van een nieuw tijdperk als het einde van eentje. Met “Get To You” verscheen het viertal terug ten tonele en dat was wat ons betreft een schot in de roos. Een nieuwe, frisse en vooral catchy wind waait nu doorheen de band. We doopten het geheel toen al tot RONDÉ 2.0 en daar doen de Nederlanders vandaag nog een schepje bovenop. Met “Real Feelings” verschijnt er nu dus al een tweede single op korte tijd, waardoor de kansen op een derde album zienderogen lijken te groeien.

‘Bestaat liefde echt? Of is het een emotie?’ Frontvrouw Rikki Borgelt legde de diepe betekenis achter “Real Feelings” enkele dagen geleden bloot op Instagram, waardoor we benieuwd waren naar wat we konden verwachten. Wel, RONDÉ gaat eigenlijk voort waar het vorige keer stopte, al wordt daar vandaag een tikkeltje melancholie aan toegevoegd. Met wat popgetinte gitaren en de nodige dosis dromerigheid komt het nummer op gang, maar ondanks de leuke muzikale sfeer, is het toch weer gewoon Rikki die zichzelf in de schijnwerpers weet te zingen. We zouden liegen als we zouden zeggen dat het vocaal allemaal honderd procent in orde klinkt, maar toch weet de Nederlandse de nodige emotie aan het nummer mee te geven. Met een sterke thematiek, catchy refreinen en een hoog oorwurmgehalte kunnen we al bij al toch spreken van een geslaagde single.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

20 november 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief