Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Rondé – “Get To You”

Sinds kort gaat de Nederlandse indiepopformatie Rondé met een bandlid minder door het leven. Toetsenist Adriaan Persons koos ervoor de band te verlaten en zich fulltime te richten op het schrijven en produceren van muziek. “Get To You” is dan ook de eerste single als vierkoppige band, al horen we Adriaan nog steeds op de toetsen. Wijzigingen in de band, zorgen echter niet voor een muzikale koerswijziging, want ook op deze single klinkt het viertal catchy en dansbaar. “Get To You” is tevens het eerste nieuwe werk dat de band naar buiten brengt na het verschijnen van hun tweede album Flourish in 2019.

Al vanaf de eerste seconde is het duidelijk, er moet en zal gedanst worden op de nieuwe single van Rondé. Een strakke drumpatroon vormt de rode draad doorheen het nummer, maar ook aan de kleinste details is gedacht om het nummer karakter te geven. Hoog klinkende pianopartijen, verrassende gitaarrifjes, de koortjes aan het eind en de klapjes die we kennen uit hun allereerste single “Run”, dragen allemaal bij tot een nummer met sterk hitpotentieel. ‘Who needs a conversation, if you can’t say what’s on your mind’, klinkt het in het tweede couplet, waarmee de band scherp uit de hoek komt op het verder uitermate vrolijk klinkende nummer. Mocht je nog twijfelen aan de continuïteit doorheen de band zijn repertoire, dan is er altijd zangeres Rikki Borgelt. Je houdt ervan of je houdt er niet van, maar haar unieke, herkenbare stemgeluid zorgt ervoor dat wat de band ook maakt, het altijd wel als Rondé zal klinken. Rondé 2.0 lijkt geboren en met “Get To You” maakt de band alvast een onuitwisbare tweede eerste indruk.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

11 september 2020

About Author

Leni Sonck


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief