Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jungle – “All of the Time”

© CPU – Cedric Depraetere

Aanstaande vrijdag zal menig indiesoulfunkhartje ongetwijfeld wat sneller slaan, want dan brengen de Britten van Jungle hun derde langspeler op de markt. Van Loving in Stereo kregen we al heel wat voorsmaakjes op ons bord, waaruit bleek dat de band een ietwat andere richting uit lijkt te gaan. Zo gingen ze op “Romeo” de samenwerking aan met de rapper Bas en konden we op de laatste single “Truth” zelfs bijna niet meer raden dat het om een nummer van Josh en Tom ging. Het lijkt er dus op dat Jungle ongekende paden zal verkennen op zijn nieuwste album. Net voor de release mogen we nog eens mee op wandeling. “All of the Time” is de allerlaatste single voor we Loving in Stereo in zijn geheel te horen krijgen, en ook nu nemen de twee ons mee op een leuke trip.

Met een lekkere soulvolle intro wordt de boel in gang gestoken, waarna upbeat drums en een handvol dromerige synths de fakkel overnemen. De sfeer zit er dus meteen goed in op “All of the Time”, maar ook nu hebben we het even lastig om dat typische Jungle-geluid te herkennen. Oké, de hoge stemmen van Josh en Tom zijn zeker herkenbaar, maar die worden nu ondersteund door heel wat achtergrondzangeressen. Ook de futuristische synths die de lekkere bassen begeleiden lijken een nieuwe toevoeging aan het arsenaal van de Britten te worden. Op zich dus helemaal niets mis mee, want de band weet met zijn nieuwste creatie opnieuw een glimlach op ons gezicht te toveren. De laatste single voor de release van album nummer drie werd een kort maar krachtig nummer, waarop stilstaan geen optie is.

Nu vrijdag ligt Loving in Stereo in de winkelrekken. Op 29 januari zakken de Britten af naar Vorst Nationaal.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1012 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jungle - Loving in Stereo (★★★½): Zelfde principes, nieuw sausje

Eindelijk is het zover. Na drie jaar wachten komt ieders favoriete neo-soul/funkband terug aan de oppervlakte met een nieuwe langspeler. Jungles ijzersterke…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jungle - "Truth"

Over een goede twee weken is het zover, dan ligt Loving in Stereo in de winkelrekken. Eerder maakten de mannen van Jungle ons…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jungle – “Romeo” (feat. Bas)

Over iets meer dan een maand verschijnt de derde plaat van Jungle. Eerder werden uit Loving in Stereo al “Keep Moving” en “Talk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.