Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Frank Carter & The Rattlesnakes – “Go Get A Tattoo” (feat. Lynks)

© CPU – Nathan Dobbelaere

Sticky, zo heet de nieuwe plaat van Frank Carter en zijn Rattlesnakes. Het album verschijnt op 15 oktober en we konden daaruit al heel wat nummers horen. De titeltrack verscheen een maand geleden en als eerste was er  nog “My Town”, samen met IDLES-frontman Joe Talbot. Dit keer doet Carter het samen met Lynks, die normaal bekend staat om zijn extravagante muziek, maar nu zorgt hij daar opmerkelijk genoeg niet voor. Het is een van de twee nummers op de nieuwe plaat waarop we Lynks kunnen horen. Daarnaast krijgen ook nog Bobby Gillespie en Cassyette een rol op een nummer op Sticky.

“Go Get A Tattoo” werd een ode aan het tatoeëren, want zonder die kunst zou Frank niet de persoon zijn die hij vandaag is. Hij maakte er daarom een catchy nummer rond, net zoals “Sticky” en “My Town” dat ook al waren. Frank Carter gaat duidelijk de iets commerciëlere richting uit, maar hierbij laat hij zijn gitaren niet links liggen. Met een extreem aanstekelijk refrein dat na één luisterbeurt al blijft hangen, is deze single een echte ‘banger’. Ook het rapgedeelte van Lynks lijkt perfect te passen in het melodietje dat de band hier serveert. Drie van de tien nummers kregen we nu al te horen, waardoor we benieuwd zijn naar wat er nog zal volgen.

Sticky verschijnt op 15 oktober en op dinsdag 15 februari zakt Frank Carter & The Rattlesnakes af naar La Madeleine in Brussel.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

3389 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Pinkpop (Festivaldag 2): Muziek drijft temperatuur naar ongeziene hoogtes

Een nieuwe dag brak aan in Landgraaf. De nacht was voor velen onrustig geweest door de hitte. Vandaag beloofde niet veel beter…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2021

Denk jij soms ook wel eens: ‘Wauw, hoe kan ik toch tussen al die duizenden singles het bos door de bomen blijven…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Frank Carter & the Rattlesnakes - Sticky (★★★): Gecontroleerd ontploffen

Frank Carter staat al jaar en dag bekend als een woelwater die heel wat te vertellen heeft aan de muziekminnende wereld. We…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.