banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joya Mooi – “My Favourite”

Soms moet je voor nieuw muzikaal talent helemaal niet ver kijken. In Amsterdam bijvoorbeeld loopt de getalenteerde Joya Mooi rond. De Nederlands-Zuid-Afrikaanse zangeres brengt een relaxte mix van zwoele r&b, neo-soul en dromerige popklanken. Haar aangename singles en laatste ep Blossom Carefully leverden haar voorlopig al heel wat verdiende internationale erkenning op, en met nieuwste release “My Favourite” komen daar sowieso nog meer fans en waardering bij.

Joya scherpt ons zomerse gemoed al in het begin stevig aan met een zonnig ritme, vol aanstekelijk handgeklap en percussie. Een ideale combinatie met de luchtige en soulvolle zang die ze er in verschillende lagen ongedwongen aan toevoegt. Mooi bezingt de vrijheid en de drang naar liefde en dat hoor je zelf ook bevestigd in het catchy refrein, waar de zachte beat nog net iets sterker doorkomt. Alsof dat nog niet genoeg is, zet ze er vervolgens nog een zwoele basgitaar onder. Als je die dansbenen nog niet had losgegooid, is dat nu ongetwijfeld wel het geval. Het geheel wordt vervolgens mooi afgerond met enkele soulvolle pianoklanken die ze met haar zachte, laatste noten netjes laat uitdoven.

“My Favourite” is een zonnig feelgoodnummer dat nog maar eens bevestigt dat we Joya Mooi maar beter in de gaten houden.

Facebook / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify!

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Joya Mooi - "Most Frail"

De Nederlands-Zuid-Afrikaanse Joya Mooi kennen we ondertussen als een beloftevolle artieste die haar eigen mix maakt van neosoul, r&b en dromerige popklanken….
FeaturesNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van "Den Beir" (14 juni - 20 juni)

Er verschijnen wekelijks heel wat nieuwe liedjes, waarvan slechts een klein deel een recensie krijgt. De rest blijft vaak onbeschreven, zeker wanneer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.