FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Balthazar en dEUS spelen zonder social distance op Leuven Air en Crammerock!

©CPU – Willem Devriendt

Normaal gezien hadden we binnen een tweetal weken met z’n allen op de weide van Pukkelpop gestaan, maar nu dat last minute werd afgeblazen, hebben heel wat bands plots een vrij weekend. Zo stond dEUS exclusief in Kiewit en zou ook Balthazar niet al te veel Belgische festivalshows spelen. Door het wegvallen van de allergrootste shows, moet dat gat worden opgevuld. Het Depot heeft daarom de koe bij de hoorns gevat en presenteert die twee bands nu op het podium van Leuven Air. Op vrijdag 20 augustus zien we op dat evenemententerrein Balthazar terug, met als voorprogramma Eefje de Visser, terwijl op zaterdag 21 augustus de mannen van dEUS en The Haunted Youth langskomen. Het speciale is dat beide concerten zullen doorgaan zonder social distancing, waardoor 5.000 bezoekers terug ‘zoals vroeger’ kunnen genieten van livemuziek. Wel zal iedereen een Covid Safe Ticket moeten voorleggen.

Zoals je weet komt goed nieuws nooit alleen, want naast Het Depot pakt ook Crammerock uit met de komst van de twee Belgische grootheden. Het festival is weliswaar in recordtijd uitverkocht geraakt, maar de line-up is nog verre van compleet. Balthazar vervoegt in Stekene nu onder andere Zwangere Guy en Arsenal op vrijdag 3 september, terwijl dEUS op zaterdag 4 september onder meer The Kooks en Suede zal helpen de weide te laten trillen.

De tickets voor Crammerock zijn dus zoals gezegd al allemaal over de toonbank, maar vanaf zaterdag 7 augustus, 10u00 kan je terecht op de website van Het Depot voor die andere shows!

1577 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Marble Sounds @ Het Depot: Krachtig en breekbaar

We riskeren liever een CO-vergiftiging om gasprijzen te drukken, dan dat we geregeld de ramen zouden openen. Onze middernachtsnack smijten we liever…
InstagramLiveRecensies

The Haunted Youth @ Ancienne Belgique: Oogsten wat je gezaaid hebt

Lang op voorhand de Ancienne Belgique uitverkopen zonder dat je zelfs maar een album hebt uitgebracht, het is niet aan iedere (Belgische)…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single dEUS - "Must Have Been New"

Ondanks dat het reeds tien jaar geleden is sinds dEUS zijn laatste album Following Sea uitbracht, is het de laatste jaren zelden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.