FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Balthazar en dEUS spelen zonder social distance op Leuven Air en Crammerock!

©CPU – Willem Devriendt

Normaal gezien hadden we binnen een tweetal weken met z’n allen op de weide van Pukkelpop gestaan, maar nu dat last minute werd afgeblazen, hebben heel wat bands plots een vrij weekend. Zo stond dEUS exclusief in Kiewit en zou ook Balthazar niet al te veel Belgische festivalshows spelen. Door het wegvallen van de allergrootste shows, moet dat gat worden opgevuld. Het Depot heeft daarom de koe bij de hoorns gevat en presenteert die twee bands nu op het podium van Leuven Air. Op vrijdag 20 augustus zien we op dat evenemententerrein Balthazar terug, met als voorprogramma Eefje de Visser, terwijl op zaterdag 21 augustus de mannen van dEUS en The Haunted Youth langskomen. Het speciale is dat beide concerten zullen doorgaan zonder social distancing, waardoor 5.000 bezoekers terug ‘zoals vroeger’ kunnen genieten van livemuziek. Wel zal iedereen een Covid Safe Ticket moeten voorleggen.

Zoals je weet komt goed nieuws nooit alleen, want naast Het Depot pakt ook Crammerock uit met de komst van de twee Belgische grootheden. Het festival is weliswaar in recordtijd uitverkocht geraakt, maar de line-up is nog verre van compleet. Balthazar vervoegt in Stekene nu onder andere Zwangere Guy en Arsenal op vrijdag 3 september, terwijl dEUS op zaterdag 4 september onder meer The Kooks en Suede zal helpen de weide te laten trillen.

De tickets voor Crammerock zijn dus zoals gezegd al allemaal over de toonbank, maar vanaf zaterdag 7 augustus, 10u00 kan je terecht op de website van Het Depot voor die andere shows!

2113 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
LiveRecensies

Jalen Ngonda @ Het Depot: Soulvolle liefdesknuffels

Terwijl veel mensen nog aan het nagenieten waren van hun Paasmaandag met familiefeesten en vogelnestjes, verscheen er in Het Depot een opkomende…
LiveRecensies

Isaac Roux @ Het Depot (Foyer): Heerlijk ingetogen

In de foyer van Het Depot speelde gisteren Isaac Roux zijn laatste clubshow alvorens op tour te vertrekken met Dotan en Portland….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eefje de Visser - "Vlammen"

‘In mijn hoofd, in mijn dromen’ weergalmt “Heimwee” al enige tijd. De terugkeer van Eefje de Visser was er een waar menig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.